Annonce
Speedway

Speedway: Corona-udbrud ødelagde EM-aften i Polen

Leon Madsen fik ikke lov til at forsvare sin førsteplads i EM-serien, onsdag aften. Tredje afdeling i Gniezno blev aflyst på grund af en positiv coronatest i forbindelse med en match i ligaen sidste fredag. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix
De fire danske kørere i sæsonens EM-serie i speedway kom ikke i aktion onsdag aften i Gniezno på grund af en positiv coronatest i forbindelse med en ligamatch.
Annonce

SPEEDWAY: De fem afdelinger i sæsonens EM-serie skulle være kørt forskellige steder i Europa - blandt andet i Vojens - men coronavirus fik arrangøren, One Sport, til at beslutte, at alle fem afdelinger i stedet skulle afvikles i Polen.

Men nu driller coronaen alligevel EM-arrangørerne.

Efter at en person, der havde opholdt sig i ryttergården i forbindelse med en match i den polske Ekstraligaen sidste fredag, blev testet positiv, er fire EM-kørere i isolation, og det betød, at tredje EM-afdeling i Gniezno, der skulle være kørt onsdag aften, blev aflyst og udsat.

Afdelingen køres i stedet på torsdag samme sted.

Der er fire danske kørere med i EM-serien - Mikkel Michelsen, Leon Madsen, fynske Nicki Pedersen og Michael Jepsen Jensen - men ingen af dem er omfattet af isolationen.

Under  ligamatchen mellem Rybnik og Leszno sidste fredag blev én person – dog hverken en kører eller mekaniker – testet positiv i ryttergården i Rybnik. Fire af kørerne i matchen - Robert Lambert, Kacpar Woryna, Vaclav Milik og Bartosz Smektala - deltager også i EM serien.

Flere af de involverede i fredagens match er gået i frivillig isolation og vil blive testet for corona på søndag.

Det betyder, at planlagte ligamatcher i den kommende weekend vil blive udsat.

Det resterende EM-program ser nu således ud: Rybnik (onsdag den 22. juli), Gneizno (torsdag den 23. juli) og Torun (onsdag den 29. juli).

Leon Madsen fører EM-serien efter at have vundet de to første afdelinger, Nicki Pedersen ligger på en delt andenplads, mens Mikkel Michelsen er nummer fire.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Fyn

Mie Højlund matchvinder for Odense Håndbold

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce