Annonce
Nordfyn

Specielt inviteret til Knæk Cancer: Laura fik en oplevelse for livet

Mette og Laura Runøe på den røde løber. Privatfoto
Et hav af danskere bidrog til, at der blev samlet over 145 millioner kroner ind til Knæk Cancer. Et halvt hundrede bidragsydere var inviteret til at deltage i lørdagens show i København. 10-årige Laura Runøe fra Søndersø var én af dem.

Søndersø: Da Laura Runøe sent lørdag aften satte sig i bilen sammen med sin mor for at køre fra København og hjem til Søndersø, gik der ikke mange minutter, før den 10-årige pige faldt i søvn.

Forud var gået en dag, hun aldrig glemmer. Et minde for livet. Lauras ihærdige indsats gennem et år med at samle flasker til fordel for Knæk Cancer var rygtedes vidt omkring. Som én af blot et halvt hundrede bidragsydere var hun derfor sammen med sin mor, Mette Runøe, inviteret til lørdagens store show i København.

- Laura havde en helt fantastisk aften, fortæller Mette Runøe.

Med til begejstringen hørte selvfølgelig også, at Laura i løbet af aftenen kunne se, at hendes indsamling endte med at blive på hele 40.200 kroner. Hun fulgte det flere timer lange show på tætteste hold. Her sad som bekendt og traditionen tro en perlerække af danske stjerner og besvarede de mange telefonopkald fra de mange, der ønskede at donere penge.

Annonce
Laura Runøe fulgte det flere timer lange Knæk Cancer med den største begejstring. Privatfoto

Tæt på stjernerne

Af gode grunde var Laura ikke bekendt med, hvem alle var, men var undervejs vaks nok til at bemærke, at hun eksempelvis befandt sig i umiddelbar nærhed af stjerner fra Vild med dans. Hun sugede de mange indtryk til sig med den største glæde. Deltagelsen i showet var den helt uventede og overvældende kulmination på måneders slidsomt arbejde.

Særligt ugen op til showet, hvor Laura afleverede pant for 7000 kroner, var hektisk, og i det hele taget har hun nu efter en hæsblæsende tid brug for at puste ud. Om hun også ønsker at samle ind til næste års show, beslutter hun sig for på et senere tidspunkt, fortæller Mette Runøe.

- Mandag morgen glædede hun sig bare så meget til at komme hen på skolen og fortælle de andre om alt det, hun har oplevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce