Annonce
forside

Sparekassens Kulturprojekt: Eventyrlige Dage for Børn

-

Projekt tager udgangspunkt i lokal fantasy-bog

Annonce

Af Michael Thorbjørnsen

kulturpenge: Et af de projekter, der er nomineret til en af Svendborg Sparekasses kulturpriser, formidler børnelitteratur på en nytænkende og interessant måde. Det støtter et lokalt børnelitteraturprojekt til glæde for Svendborg og det lokale upcoming, forfatter- og kunstnermiljø.

- Temaet er den splinternye fantasybog ”Magda på Dragernes Planet”, fortæller forfatteren bag bogen Nanna Grønbech Petersen, som har arbejdet på bogen i over to år. Bogen handler om venskabet mellem pigen Magda og dragen Dragild. Om at huske på de sande og gode værdier i livet, om kærligheden, fantasien, nærværet og tiden sammen.

Den internationale tegnefilmsanimator Randy Lillegaard Larsen har skabt de flotte illustrationer og digteren Kåre Wangel har bidraget med nytænkende vinkler på bogen.

Målgruppen for projektet er de 4 til 14 årige, og voksne som kan lide eventyr.

Stederne for afvikling af projektet ”Eventyrlige Dage for Børn” er Svendborg Bibliotek i samarbejde med Jens Christian Horn Andersen og Anne Bertram - og på SAK i samarbejde med Helle Wisbech.

Arrangementerne kobles sammen med Litteratur festivalen i Svendborg 2011.

Om Projektet og aktiviteter

1: Boggave: Bogen bliver foræret til relevante institutioner og som julegave til Svendborg Sparekasses børnekunder.

2: Filmprojekt og lydbog: Skuespiller Søren Mühldorff læser op af Magda på Dragernes Planet til illustrationerne og skaber derved en fantastisk film.

3: Udstilling: Tegnefilmsanimator, Randy Lillegaard Larsen vil lave en udstilling med alle illustrationer fra bogen samt fortælle, hvordan de flotte illustrationer er blevet til.

4: Tegneaktivitet: Børn kan selv at farvelægge illustrationer fra Magda på Dragerens Planet eller tegne deres egen drage.

5: Dragekager: Jane Grønbech bager lækre og flotte dragekager til projektet til glæde for de børn og voksne, som deltager i projektet.

- Som borger i Svendborg kan du stemme på projektet, så alle aktiviteter ovenfor bliver en realitet! Derfor kom og stem på Eventyrlige Dage for Børn, den 4. september klokken 10.30-12.30 på Ramsherred foran Borgerforeningen. Kommunens borgere vil sidst i august få tilsendt fem værdikuponer á 20 point, sammen med en præsentationsfolder af de 21 nominerede projekter. Det er de indsamlede værdikuponer, som afgør hvor mange penge det enkelte projekt får, slutter Nanna Grønbech Petersen.

.
Nanna Grønbech Petersen har skrevet den splinternye fantasybog ”Magda på Dragernes Planet”, som danner grundlag for "Eventyrlige dage for børn".
Annonce
Fyn

Pas på: Glat på udsatte steder

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rådmand kræver skærpet nedlukning af Vollsmose: Luk daginstitutioner, fritidsaktiviteter og moskeer

Annonce