Annonce
Kerteminde

Spar er lukket: - Det kan være en markmus eller lille rotte, det var ikke et stort dyr

Spar i Kerteminde var lørdag lukket. Foto: Peter Ammitzbøll
Spar i Kerteminde var lørdag lukket, efter der var set et skadedyr i butikken fredag aften.
Annonce

Kerteminde: Kunderne gik lørdag morgen forgæves til købmandsbutikken Spar på Langegade i Kerteminde.

- Vi har lukket butikken, efter der blev set et dyr løbe på gulvet ved lukketid i går. Vi ved ikke noget konkret endnu, men det kan være en markmus eller lille rotte, det var ikke et stort dyr, fortæller købmand Søren Lausten Jørgensen.

Spar har en hel fast procedure for, hvad der sker, hvis der bliver set et skadedyr i butikken. Og lørdag var folk fra et skadedyrsfirma ved at gennemgå hele butikken.


Vi er i gang med at skille dele af butikken ad.

Søren Jørgensen


- De har en meget professionel tilgang til det, og vi er i gang med at skille dele af butikken ad, fortæller Søren Jørgensen, der var på jagt efter dyret indtil klokken halv to natten til lørdag.

- Vi arbejdede med at drysse mel ud for at konstatere, om der er bevægelse og lave midlertidige afgrænsninger, hvor dyret er set. Vi tager det her dybt alvorligt, og vi er nødt til at have 100 procent klarhed over, hvad det er, inden vi åbner igen, siger Søren Jørgensen.

Annonce

Vinteren har været god for rotter

- Vi har en køreplan for, hvordan vi agerer i sådan en situation. Proceduren er, at dels skal vi forsøge at indfange dyret, dels skal der gå en periode, uden at der er spor, inden vi kan åbne igen.

- Måske er det en overreaktion, men det kan ikke nytte at tage let på sådan en sag her. Der er meldinger flere steder fra, at der er usædvanlig mange rotter i omløb i år på grund af en mild vinter, siger Søren Lausten Jørgensen, der ikke tror butikken bliver klar til at åbne søndag.

- Men jeg opfordrer vores kunder til at holde sig orienteret på vores facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce