Annonce
Kerteminde

Spar drukner i pakker - Black Friday, corona og julehandlen: - Det er vokset helt ud af proportioner

Søren Lausten Jørgensen ved af de hylder, hvor Spar indtil nu har opbevaret pakker, indtil den rette ejermand er kommet forbi for at afhente den. Foto: Daniel Poulsen
Søren Lausten Jørgensen, købmand i Spar Kerteminde, får lidt kvalmefornemmelse, når der kommer et nyt læs pakker, mens hylderne i forvejen er tætpakkede.
Annonce

Kerteminde: Mandag formiddag bugner det allerede med pakker hos Spar i Kerteminde, og købmand Søren Lausten Jørgensen fortæller, at arealet til pakker i butikken er fyldt mere end godt op.

- Når vi har fyldt alle pladser op, kommer der et kæmpe læs igen. Vi har sat ekstra bemanding ind, og med den kraftige vækst på pakker de seneste år på pakker og forstærket vækst her under coronaen og endnu mere i forbindelse med Black Friday og traditionelt julegavekøb er det vokset helt ud af proportioner.


Vi har en ny rekord. Helt klart, men der sættes nye rekorder hvert år. Barrieren bliver hævet væsentligt i år på grund af corona, og folk handler på nettet, så væksten er markant hævet i år

Søren Lausten Jørgensen, købmand i Spar


Han tilføjer, at antallet af pakker endnu en gang sætter ny rekord, men at det også sker på en anden baggrund.

- Vi har en ny rekord. Helt klart. Men der sættes nye rekorder hvert år. Barrieren bliver hævet væsentligt i år på grund af corona, og folk handler på nettet, så væksten er markant hævet i år.

Pakkerne fylder godt op på hylderne i Spar Kerteminde. Foto: Daniel Poulsen
Annonce

Tre til fire gange mere plads

I slutningen af oktober fik den lokale Spar i Kerteminde tilladelse til at udvide forretningen. Det betyder, at den nærmeste fremtid byder på væsentlig mere plads til pakkeudlevering, fortæller Søren Lausten Jørgensen.

- Vi er ved at lægge sidste hånd på vores opførsel af nyt lager, som vi er i gang med nu. Et af formålene med det er at rykke pakker ned bagved i butikken, hvor vi pludselig kan trylle tre til fire gange mere plads frem i forhold til, hvad vi har oppe ved kassen.

Når pakkerne er rykket, får Søren Jørgensen og resten af hans personale minimum 10 meter hyldeplads mere, hvor der skal fyldes op med nye varer fremfor, at nye pakker står klar og venter på deres ejermand.

Indenfor den næste uges tid får Spar i Kerteminde 10 meter hyldeplads mere i butikken at bolte sig på. Foto: Daniel Poulsen

Han kommer også med en opfordring til de handlende, der også skal hente en pakke fra enten dao, Post Nord eller Bring, som butikken udleverer pakker fra.

- Vær forberedt på, hvilket pakkefirma, du skal hente fra. Hav mobilen fremme med pakkenummer, før du står ved kassen og vær klar. Det gør det lettere for kunden og de andre ventende i køen, siger Søren Lausten Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce