Annonce
Assens

Spørg os om hvad som helst

Annonce

Hvad undrer du dig over?

Det vil vi gerne vide på redaktionen i Assens, hvor vi i den kommende tid skruer endnu mere op for det, man på journalistsprog kalder læserinddragelse.

Det kan måske lyde lidt banalt, for det betyder bare, at vi vil vide, hvad du synes, vi skal skrive om. Når jeg så alligevel bruger plads på at skrive om det, er det selvfølgelig fordi, det er ekstremt vigtigt for os at være så relevante som overhovedet muligt for dig.

Tidligere har vi flyttet redaktionen ud i supermarkedet, hos frisøren og i Borgerservice for at møde de mennesker, vi skriver om og til. For bare at nævne et par steder.

Vi har også ringet direkte til vores abonnenter for at spørge, hvad de gerne vil læse om.

Nu vil vi gerne have jer til at stille spørgsmål til os.

Selvom vi som journalister har antennerne ude mange steder, er der selvfølgelig masser af emner og sager, vi ikke hører om eller tænker over.

Det kan være, der er noget i kommunens budget, du ikke forstår, eller måske undrer du dig over antallet af herreløse katte i nabolaget. Med andre ord: Intet spørgsmål eller emne er for stort, og intet er for småt.

Vi tager en ny digital løsning i brug, som sætter spørgsmålene i system og sikrer, at I kan følge med i, hvad andre har spurgt om, og hvilke spørgsmål, vi allerede har fundet svar på.

For eksempel skrev Finn Hansen for nylig til os og spurgte, hvor den nye cykelsti i Grønnemose bliver af.

Det har redaktionen undersøgt, og det viser sig, at cykelstien er på vej. Arbejdet blev udskudt i 2019 på grund af et anlægsstop, men ifølge en ny tidsplan forventes den at være færdig til foråret.

Journalist Lærke Bjørn Bang Foto: Kim Rune

Det er måske ikke verdens største historie, men vi kan se, at den bliver læst på www.fyens.dk. Altså er det en undren, som ikke kun Finn Hansen har haft.

Spørgsmål som Finns vil vi derfor gerne forsøge at finde svar på, så vi kan skrive om de ting, I snakker om med naboen over hækken, i omklædningsrummet eller i frokoststuen.

Vi forbeholder os naturligvis ret til at udvælge, hvilke spørgsmål, vi skal bruge kræfterne på at besvare, men lad det ikke stoppe dig i at spørge os om hvad som helst.

Skriv til os på https:/spoergredaktionen.fyens.dk/assens.

Vi glæder os til at læse, hvad I undrer jer over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Assens

Foredrag med Årgang 0-mor

Annonce