Annonce
Indland

Spøgelsesbilist på motorvejen: 86-årig påkørte patruljevogn

Politi og redningsmandskab er torsdag sidst på aftenen ved ulykkesstedet tæt på Nyborg.

Ældre bilist kørte torsdag aften formentligt som spøgelsesbilist hele vejen hen over Storebæltsbroen og blev stoppet ved at påkøre en patruljevogn på motorvejen ved Nyborg. Ingen mennesker kom til skade.

Opdateret klokken 23.58.

En spøgelsesbilist kørte sent torsdag aften ind i en patruljevogn fra Fyns Politi på den fynske motorvej mellem afkørsel 46 Nyborg V og afkørsel 45 Nyborg Ø.

Det bekræfter vagtchef Milan Holck Nielsen over for fyens.dk, som samtidig oplyser, at ingen mennesker er kommet til skade.

Omkring klokken 22.35 fik alarmcentralen 112 et opkald fra en trafikant om en spøgelsesbilist i det sydgående spor på Vestbroen over Storebælt i retning mod Fyn. Der blev omgående sendt en advarsel ud via DR P4 Trafik, og en patruljevogn fra Fyns Politi blev dirigeret til området.

Med blå blink kørte patruljevognen i østlig retning i det sydgående spor i håb om at møde spøgelsesbilisten. Det skete også lige øst for afkørsel 46 Nyborg V. Spøgelsesbilisten nåede at påkøre både autoværnet og patruljevognen med to betjente, men det skete ifølge vagtchefen med lav fart. Der skete en del materielle skader, og derfor ventedes oprydningsarbejdet at fortsætte til et stykke efter midnat.

Spøgelsesbilisten var en 86-årig mand, som kom kørende fra Sjælland hen over Storebæltsbroen. Det videre forløb er endnu ikke kortlagt, fordi manden skal afhøres, men han har formentligt kørt som spøgelsesbilist hen over såvel højbroen som Vestbroen på Storebælt uden at opdage, han var i det forkerte spor.

At der ikke skete andet end materielle skader er vagtchefen lykkelig for.

- Det er rigtig godt arbejde, at betjentene får kontakt og stoppet spøgelsesbilisten. Det kunne være gået meget værre, og heldigvis er ingen mennesker kommet til skade, siger Milan Holck Nielsen til fyens.dk.

Oprydningsarbejdet ventedes ifølge Vejdirektoratet tidligst overstået klokken 00.15. På et webkamera ved motorvejsafkørslen kunne ses en masse lys fra uheldsstedet.

Annonce
Foto fra nærmeste webkamera tæt på ulykkesstedet på motorvejen ved Nyborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce