Annonce
Odense Bulldogs

Spænding om karantæner efter masseslagsmål - ekstra drama før fredagens Bulldogs-kamp mod Frederikshavn

Odense Bulldogs viser i disse en vis fremgang på flere fronter og skal fredag aften i VinMedKant Arena prøve at hente sæsonens anden sejr. Her ses Shawn O'Donnell i hvid trøje angribe Sønderjyskes bur tidligere på efteråret. Foto Birgitte Carol Heiberg
Det må formodes, at både Bulldogs og Frederikshavn rammes af karantæner op til fredagens kamp i Odense. Masseslagsmålet tirsdag kan blive straffet ekstra hårdt i disse coronatider.
Annonce

ISHOCKEY: Når Odense Bulldogs fredag får besøg af Frederikshavn, er det på flere måder en slags revanche for tirsdagens modsatte kamp.

Hér fik Bulldogs overraskende det ene point, idet det stod 2-2 efter ordinær spilletid, inden Frederikshavn sejrede 3-2 i overtiden og dermed nappede to point.

Odense Bulldogs ligger sidst af de ni hold med seks point, og her stammer de tre fra en gevinst i Herlev. De tre andre point kommer fra uafgjorte efter ordinær spilletid.

Men Bulldogs roses ofte for stor fight og vilje til at satse offensivt, og der var igen roser for den tendens fra hjemmeholdets side i tirsdags.

Annonce

Mitchell tilbage

Bulldogs-profilen Dale Mitchell vendte tilbage i Frederikshavn efter overstået skadepause, og han blev budt velkommen af begge parter for at medvirke til en høj intensitet.


Den lokale lejr melder, at det på Bulldogs-siden "især var Martin Larsen og Henry Hardarson, der var aggressive"

Frederikshavns melding om slagsmålet


På minussiden sluttede kampen med et klassisk masseslagsmål, da Odense-lejren følte sig provokeret af Frederikshavns matchvinder Frederik Bjerrum, der åbenbart løb forbi udskiftningsboksen og tyssede på den fynske lejr.

Den lokale lejr melder, at det på Bulldogs-siden "især var Martin Larsen og Henry Hardarson, der var aggressive".

Det indikerer, at der kommer et efterspil i disciplinærudvalget, som formentlig vil udstede nogle karantæner op til fredagens kamp.

Men det står i skrivende stund uklart, hvilke spillere, som det konkret handlede om på begge sider, og Bulldogs-sportschef Henrik Benjaminsen ville ikke af principielle grunde over for Sport Fyn nævne navne, men afventede disciplinærudvalgets udspil.

Annonce

Rammer ligeligt?

Bulldogs var i forvejen skaderamt i tirsdags, men på den gode og rent sportslige side kan det naturligvis tænkes, at karantænerne rammer begge hold ligeligt op til fredagens kamp - idet det er ekstra spændende, om disciplinærudvalget i disse coronatider giver en ekstrastraf, fordi det specielt ikke er velset, hvis spillerne har smidt handskerne - når de tager et af de i den sport rituelle slagsmål.

Annonce

Mest læste

Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

'De mest utålmodige mennesker nord for Alperne' har store planer: Vil bygge landsby omkring historisk ejendom

Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Annonce