Annonce
Nordfyn

Sovende bilist anholdt: Høj promille, kokain i blodet og stoffer i bilen

Politi. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Der var nok at se til henover weekenden for Fyns Politi, der stoppede flere spritbilister. En var også påvirket af kokain og i besiddelse af steroider.
Annonce

Nordfyn: Weekenden bød på lidt af hvert på især de nordfynske veje, ifølge Fyns Politis døgnrapport.

Værst gik det søndag morgen, hvor politiet havde modtaget flere anmeldelser om en Audi A5 Sportsback, der kørte hasarderet rundt i Odense. Ved 7-tiden spottede en patrulje bilen holdende tændt på en rasteplads ved Slettensvej syd for Otterup. I bilen lå føreren og sov.

Men foruden at have en promille på 1,22, var føreren også påvirket af kokain, ifølge Fyns Politis døgnrapport. Desuden var vedkommende i besiddelse af en halv hashjoint, en ecstasypille og anabolske steroider. Føreren blev anholdt og sigtet, oplyser politiet.


Desuden var vedkommende i besiddelse af en halv hashjoint, en ecstasypille og anabolske steroider. Føreren blev anholdt og sigtet, oplyser politiet.


Den sovende bilist på Slettensvej var ikke den eneste gang, politiet måtte have alkometeret frem.

Første gang var allerede lørdag aften på Mejerivej i Søndersø. Her blev en person stoppet for at køre på en uindregisteret motorcykel. Det viste sig, at føreren heller ikke havde førerret til motorcyklen, og promillen viste sig at være over det tilladte. Han blev sigtet og anholdt.

Tidligt søndag morgen var den gal igen. Et par minutter over halv fem måtte Fyns Politi have alkometeret frem, og også her viste det over det tilladte. Her blev en Seat Altea stoppet på Søndergade i Otterup, og førerens promille blev testet til 0,86.

Under 10 minutter senere var den gal igen. Denne gang var det på Klintebjerg, hvor en Skoda måtte ind til siden. Også her var promillen over det tilladte - nærmere betegnet viste alkometeret 0,84.

Annonce

Stjålet bil leveret tilbage

Desuden melder døgnrapporten også om et biltyveri fredag aften på Fuglsangsvej ved Tørresø. Her havde anmelder været ude at løbe og havde tabt nøglen til sin hvide Renault. Den nøgle havde tyven fundet og brugt til at stjæle bilen.  Ifølge døgnrapporten er bilen dog tilbage hos sin retmæssige ejer igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce