Annonce
Bulldogs

Sort november for Odense Bulldogs

Mikkel Jensen, der her rykker hen over isen i tirsdagens kamp mod Rungsted, bragte på et flot fremstød Odense Bulldogs foran 1-0 mod topholdet Aalborg Pirates. Men piraterne vandt 5-2. Foto: Michael Bager
10. nederlag i træk for det fynske bundhold, der med opofrende fødselar i spidsen kæmpede tappert mod topholdet Aalborg Pirates.
Annonce

Ishockey: Odense Bulldogs fuldendte den sorte november og løb ind i det 10. nederlag på stribe, da topholdet Aalborg Pirates på den sorte fredag vandt 5-2 i Odense.

Men som i tirsdagens kamp mod det regerende mesterhold Rungsted Seier Capital fik Bulldogs scoret et par gange og holdt kampen tæt længe. Men topholdet viste klassen og sejrede på bedre individuelle kvaliteter.

Aalborg satte sig tungt på opgøret fra kampens start. Da Martin Larsen efter blot et minuts spil røg ud i to minutter for en hooking, var Bulldogs under pres fra start.

Men bundholdet red den nordjyske storm af, og midt i perioden havde Mike Daugulis og Sebastian Ehlers et par gode forsøg mod Aalborgs mål.

Fem minutter før periodepausen tog Mikkel Jensen sagen i egne poter. Den 18-årige U20-landsholdsspiller, der kom til Odense fra Vojens i sommer, skøjtede uimodståeligt af sted i højresiden og afsluttede med et perfekt skud oppe i det modsatte målhjørne forbi målmand Jesper Wulff.

Målet blev ledsaget af et begejstringsbrøl fra det trofaste publikum, der skulle grave dybt i hukommelsen for at finde den seneste Bulldogs-føring i en hjemmekamp. Det var den 18. oktober mod Frederikshavn i en kamp, som Bulldogs endte med at vinde 4-3 efter overtid. Siden den kamp har Bulldogs ikke vundet.

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 2-5 (1-1, 1-2, 0-2)

Ishockeyligaen

Mål: 1-0 Mikkel Jensen (14.25). Uassisteret.

1-1 Pierre-Olivier Morin (18.48). Straffeslag.

1-2 Julian Jakobsen (30.28). Assist: Martin Højbjerg og Mikkel Højbjerg.

2-2 Sebastian Ehlers (33.43). Assist: Lukas Lundvald.

2-3 Olivier Hinse (39.23). Assist: Julian Jakobsen.

2-4 Thom Flodqvist (49.47). Uassisteret.

2-5 Olivier Hinse (56.57). Assist: Sebastian Bergholt og Kirill Kabanov.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 5 x 2 min. Aalborg Pirates: 3 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Mike Daugulis. Aalborg Pirates: Olivier Hinse.

Dommere: Steffan Ørvad Frydkjær og Jacob Grumsen.

Tilskuere: 697.

Næste kamp: Tirsdag 3. december kl. 19.00: Rødovre-Odense Bulldogs.

Annonce

Fødselar ofrede sig

Holdets ældste gik på sin fødselsdag forrest for at forsvare den overraskende føring mod topholdet, der blev ved med at presse på.

Mike Daugulis ofrede sig på sin 34-års fødselsdag ved at kaste sig ned på isen og blokere pucken flere gange med kroppen med få sekunders mellemrum, og den canadiske kriger måtte foroverbøjet skøjte ud og få ny luft på udskiftningsbænken.

Et minut før periodepausen vurderede dommerne, at Bulldogs-backen Cole Candella ulovligt bremsede Pierre-Olivier Morin i et fremstød. Straffeslag, lød kendelsen fra de zebrastribede. Målfarlige Morin driblede mod mål i den ikke helt nemme en-mod-en-situation og sendte pucken forbi Evan Cowley til udligning 1-1.

Riley Bourbonnais havde en friløber seks minutter inde i anden periode, men Jesper Wulff reddede.

Men det var de skøjtestærke Aalborg-spillere, der dominerede, og midt i perioden fik den tidligere Odense-spiller Julian Jakobsen bragt aalborgenserne foran 2-1 efter oplæg fra Højbjerg-tvillingerne.

Annonce

Hurtig vending

Det kan hurtigt vende i ishockey. Midt i Aalborg-dominansen opsnappede Lukas Lundvald en løs puck og afleverede uselvisk på tværs til en helt fri Sebastian Ehlers, der udlignede til 2-2 mod sin gamle klub seks minutter før periodepausen.

Henry Hardarson var tæt på med tre minutter igen af anden periode, men Bulldogs-topscorerens afslutning ramte stolpen.

I stedet slog Aalborgs Olivier Hinse til i powerplay med et slagskud til Pirates-føring 3-2 med 23 sekunder igen af perioden.

Evan Cowley reagerede hurtigt i Bulldogs-målet, da han løftede benet og reddede et skud på tæt hold fra Lasse Bo Knudsen i begyndelsen af tredje periode.

Til gengæld fik Cowley ikke samlet benene, da et skud fra Thom Flodqvist trillede hen over isen og ind i nettet til 4-2 10 minutter før tid.

Olivier Hinse scorede sit andet mål i kampen til 5-2 tre minutter før tid, og så var det bal forbi.

Aalborg-dominansen kan aflæses i skudstatistikken, som Pirates vandt 44-17.

Det bliver en lang vinter for Odense Bulldogs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce