Annonce
112

Sort is overalt: Kommunens fejemaskine røg en tur i grøften

"Kort tid efter første udkald hertil morgen, blev vi kaldt igen, denne gang til færdselsuheld m/ fastklemt. Vi afgik med MR1, V1, PIO1, ISL Øst og 8 mand. Udrykning nr. 24 kl. 07.15. Endnu engang minder vi folk, om at køre efter forholdende på de spejlglatte veje" - lød meldingen fra Trekantbrand torsdag morgen. Foto: Trekantbrand
Annonce

Sort is overalt.

Sådan lyder meldingen fra indsatsleder ved Trekantbrand Johnny Rasmussen. Et skifte i vejret betød torsdag morgen, at indsatslederen og hans hold flere gange måtte rykke ud og hjælpe trafikanter på grund af det spejlglatte føre.

Kort efter klokken syv indløb en melding om et færdselsuheld på Middelfartvej ved Båring/Blanke. Her var en af Middelfart Kommunes fejemaskiner kommet galt afsted og var røget ud i rabatten. Johnny Rasmussen fortæller, at føreren ikke selv kunne komme ud på grund af de skader, der var sket på køretøjet.

- Selv om man kørte langsomt, kunne man ikke stå fast. Man kunne ikke køre mere end 30-40 kilometer i timen, fortæller han og tilføjer, at skiftet i vejret sandsynligvis er kommet bag på både trafikanter og kommunen.

Vejen var i en kortere periode spærret i begge retninger, og meldingen i radioen var, at trafikanter måtte køre ud på motorvejen for at komme videre.

Føreren af fejemaskinen blev ifølge indsatslederen kørt på hospitalet til et tjek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Trods nedgang i industrien hæver fynske Alumeco bundlinjen: Omstrukturering har givet pote

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Alarm 112

Peter Madsen skal for en dommer onsdag formiddag efter flugt

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce