Annonce
112

Sommertid: Grill satte ild i græsplæne

Pas på grillen, for den kan nemt sætte en brand i gang, sådan som det var ved at ske onsdag aften ved Jørgensø. Arkivfoto: Michael Bager
Det er tørt mange steder og derfor skal man være forsigtig, når der tændes op i grillen. Onsdag aften gik det galt for en sommerhusejer ved Jørgensø.

Når man tænder op i grillen gør man klogt i at sikre, at den står på et solidt underlag og ikke risikerer at sætte en brand i gang.

Om en sommerhusejer på Rasmus Jørgens Vej ved Jørgensø onsdag aften havde gjort det vides ikke, men i hvert fald var grillen årsag til en brand.

I første omgang lød alarmen klokken 21.01 på ild i et sommerhus, men så galt fat var det dog ikke. Der var på grund af grillen gået ild i noget bevoksning eller en græsplæne, og det var lykkedes for borgeren og muligvis nogle flere selv at få ilden slukket. Alligevel nåede brandfolkene frem og fik sikret, at der ikke var flere gløder tilbage.

- Vi kan vist godt sige, at grillen gik lidt over gevind, fortæller vagtchef Milan Holck Nielsen, Fyns Politi.

Grillmasteren er nu blevet sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, som typisk ender med en bøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce