Annonce
Faaborg-Midtfyn

Sommerkoncert på Faaborg Museum

Klarinettrioen Trio Chalumeau åbner Faaborg Musikforenings sommerkoncert tirsdag 13. august på museet. PR-foto

Faaborg: Det er noget så sjældent som en professionel klarinettrio, der åbner Faaborg Musikforenings sommerkoncert på museet. Trio Chalumeau har en hel unik klang, og byder indenfor til Bachs Goldberg Variationer, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.

Trio Chalumeau og har specialiseret sig i at opføre musik for det sjældne træblæseinstrument, bassethorn, som især Mozart havde en stor forkærlighed for. Og trioen har vundet stor anerkendelse for to meget roste cd'er med hans musik.

Til koncerten her er det dog Bach, som publikum kan glæde sig til. Nemlig hans Goldberg Variationer i en særlig blæserudgave.

Det sker tirsdag 13. august klokken 19.30 på Faaborg Museum.

Goldberg Variationerne er oprindelig skrevet for cembalo, og regnes for et af J.S. Bachs største mesterværker. Siden uropførelsen er det arrangeret i utallige variationer, og Trio Chalumeaus version er en oplevelse af vellyd og teknisk ekvilibristisme.

Billetter kan købes på Faaborg Turistbureau, Fyensbilletten og ved indgangen. Se www.faaborgmusikforening.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce