Annonce
Nyborg

Sommerfoto: Burgerbyen by night

Burgerbyen med sit sære, kunstige lys. Bemærk, at bilerne på motorvejen og et tog også er kommet med på det smukke foto. Foto: Henning Kristensen.
Hold op, hvor er I gode derude. Fotograf fra Ryslinge er ugens vinder med flot foto fra det moderne Nyborg.
Annonce

Nyborg/Ullerslev: Det vælter ind i lokalavisens mailboks med bidrag til årets sommerfoto. Og som tidligere vil læserne gerne hylde de smukke steder i området, for eksempel Knudshoved, havnen i Nyborg og så videre.

Men måske er det godt, at der også kommer folk udefra og ser på Nyborg med deres kamera. I hvert fald kårer vi Henning Kristensen, Ryslinge, som ugens vinder. Han har lavet et rigtigt flot nat-foto af det rå Nyborg.


Han har lavet et rigtigt flot nat-foto af det rå Nyborg.

Uddrag fra artiklen


Han har stået ved Knudshovedvej på broen over togbane og motorvej, og derfra har en fanget stemningen i alle burger-restauranterne og benzintankene, trafikken og i baggrunden kirken - fantastisk. Henning Kristensen kan hente en lille ugepræmie i Bladhuset på Nørretorv i Nyborg, og billedet deltager lige som alle de andre i den endelige finale sidst på sommeren.

Jane Jensen, Ullerslev skal fremhæves igen. Hun har taget et ualmindeligt flot billede fra sin hjemby med kirken og en voldsom himmel i fokus.

Ullerslev Kirke i aftensol, kalder Jane Jensen dette fine billede.

Jørgen Rosengaard, Nyborg, har lige som flere andre deltagere fokuseret på vilde dyr. Vi er faldet for det skarpe og fine billede af en hare, der gør sig lækker - det bør den nu nok passe på med, når den er i selskab med en jæger.

“Den betænksomme hare” fanget en skøn sommeraften i Hjulby, under bukkejagten bruger jeg tiden på at fange det gode motiv, skriver Jørgen Rosengaard om dette billede.

Deltag i konkurrencen

Send billedet til nyborg@fyens.dk. Mærk mailen: Sommerfoto.

Husk dit navn, adresse, telefon og så videre.

Skriv gerne en lille historie om billedet.

Vi skal have billedet senest fredag middag, hvis det med i konkurrencen den kommende uge.

Her er et foto fra en tidlig torsdag morgen kl 5.15, taget fra traktor på Slipshavnsvej mod Knudshoved. Mvh. Henrik Eriksen, Nyborg
Mødte denne baby stålorm ved en gåtur omkring golfbanen i slutning af juni måned. En voksen stålorm kan blive op til 45cm. De fleste tror nok at den er en slange men faktisk er en stålorm en øgle, som for eksempel en firben, bare uden for- og baglemmer. David Vanderwaeren, Nyborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce