Annoncørbetalt indhold

Sommerferie på Fyn? Her skal du tage hen.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Ligesom sidste år bliver sommerferien 2021 indenfor Danmarks grænser for rigtig mange af os. Og hurra for det. Her er nemlig masser af spændende udflugtssteder og afslappende feriedestinationer, smuk natur og kulturelle tilbud, som i den grad er et besøg værd. Også herhjemme på Fyn.

Annonce


Du kan med garanti få mindeværdige ferieoplevelser lige her på Fyn, når du opdager nye steder, du måske aldrig før har besøgt. Derfor får du her tre gode idéer til, hvor du kan tage hen, når rejsen går til Fyn.


Naturskøn glamping med badeland

Det er en af danskerne yndlingsmåder at holde ferie på, og de senere år er det faktisk blevet moderne blandt den yngre generation i takt med, at vi i højere grad søger tilbage til naturen uden for byerne. Der er selvfølgelig tale om campingpladsen. Og Fyn har mange skønne af slagsen.


En anbefalelsesværdig campingplads på Fyn er Camp Hverringe ved Kerteminde. Her er både plads til dig, der er garvet campist med egen campingvogn, dig der vil mærke naturen helt tæt på og sove i telt, og dig der foretrækker mere komfort og vil afprøve det nye “glamping” ved at leje en hyggelig hytte.


Campingpladsen har eget badeland, hvor hele familien kan boltre sig i bassinerne. Er du mere til bølgeskvulp og sand mellem tæerne, kan du gå direkte ned på stranden og springe i havet fra badebroen eller samle smukke strandskaller.


For de aktive tilbyder campingpladsen kanoer, kajakker og SUP-boards, hvis gåturene i den omgivende natur ikke er nok. Og for børnene er der legeplads, hoppepude, trampolin og en dyrefold med ponyer og geder, I kan hilse på.

Populære Svendborg har det hele

Svendborg har det hele: En livlig bymidte med masser af kulturtilbud, hvorfra du på ingen tid kan tage til stranden eller i skoven. Lige uden for byen leves det idylliske landliv med gårde, dyr og marker. Og fra havnen kan du sejle på eventyr i det Sydfynske øhav.


Det er måske grunden til, at rigtig mange københavnere er flyttet til Svendborg de seneste år. Ja, faktisk kaster københavnerne sig over byen i hundredvis. Har du ikke selv besøgt Svendborg for nyligt, kan du jo lade sommerferien slå et smut forbi byen.


Eksklusiv slotsferie som en royal

Slotte findes der mange af på Fyn, og du har med garanti ikke besøgt dem alle. Blandt de 123 forskellige slotte og herregårde, som øen byder på, kan du eksempelvis spise middag på Hvedholm Slot lidt udenfor Faaborg eller overnatte på Broholm Slot syd for Nyborg.


På de mange flot bevarede slotte, godser og gårde mærker du historiens vingesus, når du går i fodsporene på kongelige fortællinger og adelige traditioner.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.