Annonce
Odense

Sommerens koncerter i Den Fynske Landsby sælges i pakker

Poul Krebs er blandt de mange danske navne, der i løbet af sommeren optræder i Den Fynske Landsby. Arkivfoto: André Thorup
Live Culture har stort set hele programmet for sommerens koncerter i Den Fynske Landsby klar. Som noget nyt er der mængderabat, hvis man køber billetter til flere koncerter.

Det føles som om, der er ufattelig lang tid til forår, sommer og varme. Men det venter et sted derude og med varme og lys kommer også koncerter under åben himmel.

Live Culture har netop offentliggjort stort set hele programmet for de koncerter, der bliver afholdt på amfiscenen i Den Fynske Landsby. Der kommer i alt ni koncerter, som præsenterer 21 forskellige danske navne, og de 17 af dem er i skrivende stund på plads.

Samtidig med at Live Culture lukker navnene ud, præsenterer koncertarrangøren også et nyt koncept. Det bliver nemlig muligt at købe billetter til koncerterne i større eller mindre pakker. En billet til en enkelt koncert kommer til at koste 350 kroner, men der er mulighed for at opnå en anselig mængderabat, hvis man køber billetter til flere koncerter.

Der bliver tre muligheder: En såkaldt sølvpakke består af tre koncerter for 850 kr. En guldpakke er lig med fem koncerter for 1250 kr. Og endelig kan man gå all in og købe en platinpakke med billet til alle ni koncerter for 1800 kr.

Live Cultures program- og kommunikationschef, Rune Erbs Ledet, fortæller, at hvis man køber en sølv- eller guldpakke, kan man naturligvis selv sammensætte et program for, hvilke tre eller fem af koncerterne, man vil se.

- Med koncertpakkerne sammensætter du selv lyden af din sommer. Vælg dine favoritter – eller forkæl dig selv med hele sæsonens ni koncerter. Det er samtidig den perfekte musikalske gaveidé fyldt med oplevelser og kvalitetstid, siger Rune Erbs Ledet.

Annonce

Datoer og navne

Datoerne for sommerens ni koncerter i Den Fynske Landsby er klar, og det er langt de fleste af navnene også. Yderligere fire navne vil blive føjet til senere.

Jacob Dinesen 19/6

Queen Machine 20/6

Malurt 14/8

The Savage Rose + Søren Huus 15/8

Poul Krebs 28/8

Burhan G, Noah, Dorthe Gerlach, Pernille Rosendahl & Danmarks Underholdningsorkester 29/8

Almost AC/DC + Bryan Adams Tribute + Dressed for Roxette 3/9

Lis Sørensen + Hush 4/9

Lars Lilholt + En lille pose støj 5/9

Krebs har jubilæum

Blandt koncerterne fremhæver Rune Erbs Ledet blandt andet Poul Krebs, der til næste år fejrer 25-års jubilæum for succespladen "Små sensationer". Det vil også være muligt at opleve Danmarks Underholdningsorkester, der med "Sounds Of Symphony" optræder med en række forskellige kunstnere som Burhan G og Pernille Rosendahl.

- "Landsbyen" kalder på et publikum, der ikke går på kompromis med kvalitet og oplevelsesværdi. Koncertgæsterne vil have minder med hjem fra en uforglemmelig aften. Det at hygge sig og have det rart, er første prioritet. Og sådan en smuk amfiscene er også et trækplaster i sig selv, understreger Rune Erbs Ledet.

Billetterne til sommerkoncerterne i Den Fynske Landsby bliver sat til salg fra mandag den 18. november kl. 10.00 på liveculture.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Odeon. Jeg håber, at sandheden kommer frem

Læserbrev: Det glæder mig at læse, at borgmester Peter Rahbæk Juul (S) nu også bakker op om en forklaring fra Odeon i forbindelse med aflysningen af den eksilkinesiske dansetrup Shen Yun. Forhåbentlig kan vi nu endelig kan få en afklaring på, hvilken af de forskellige forklaringer Odeon ønsker at holde fast i, om der rent faktisk er hold i én af disse forklaringer, eller om Kinas håndlangere virkelig har fået slået deres klo i Odeon. Borgmesteren har tidligere givet udtryk for, at byråd og myndighed skal passe på med at stikke deres lange næse i en privat virksomhed og deres forretning. Men når selvsamme virksomhed er ejet og betalt af byens borgere og har indgået en driftsaftale med Odense Kommune, er det en anden sag. Med dén aftale har Odeon nemlig forpligtet sig til at overholde Odense Kommunes kulturpolitik, ”Med odenseanerne i centrum. Kunst- og kulturliv som storbygenerator”, som tager udgangspunkt i følgende; beriger, udfordrer og skærper odenseanerne gennem hele livet; bidrager til odenseanernes livskvalitet, trivsel og udfoldelsesmuligheder inden for kunst og kultur og; skaber fællesskaber mellem mennesker og sammenhængskraft i byen. Ydermere skal ‘...kunst- og kulturlivet i Odense være relevant for sit publikum’ samt …’berige og bidrage med kant og refleksion til odenseanerne og byens gæster.’ Uanset af hvilke årsager Odeon begrunder aflysningen af Shen Yun med, mener jeg ikke, at de har levet op til deres aftale. Og det ser jeg som et kæmpe troværdighedsproblem - for Odeon selv, vores by, borgere og besøgende. Men især for Odense set i et internationalt perspektiv. Jeg håber, at sandheden ser dagens lys, så vi alle fremadrettet kan være forvisset om, at i Odense er der rum for alle former for kunst og kultur.

Odense For abonnenter

Odense Kommune erkender svigt: Spejlglat vej skulle have været saltet længe inden dødsulykke

Annonce