Annonce
Fyn

Sommercamp: Teater, mindfullness og selvtillid for 10 til 13-årige

Pippi Langstrømpe er en pige der ikke mangler selvværd. På Odense Teater har Sanne Saerens spillet hovedrollen og vil nu bruge teaterøvelser og mindfulness på en sommercamp for børn. Arkivfoto: Jørgen Hansen
Annonce

Morud: Meget er stadig aflyst og mange danske familier holder ferie herhjemme. Derfor har skuespiller Sanne Saerens skabt et tilbud til børn, der udover at blive sjovt også vil lære dem nogle af teknikkerne fra mindfullness.

- Teaterlege er enormt gode til at arbejde med de unge menneskers selvværd. Der er nogen her i mellemskole-alderen, der kæmper med selvværdet. Nogen, der har brug for et boost og det her med at få lov at leve sig ind i en anden rolle, fortæller Sanne Saerens. Hun blev i år 2000 uddannet skuespiller på Statens Scenekunstskole og har blandet andet i en årrække været tilknyttet Odense Teater.

Her spillede Sanne Saerens blandt andet med i teatrets opsætning af Pippi Langstrømpe - en pige der bestemt ikke mangler selvtillid.

- Måske er jeg lidt sent ude, men jeg har gået og ikke rigtigt vidst om det blev muligt at gennemføre sommercampen på grund af corona. Nu er det muligt og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler, fortæller Sanne Saerens.

Hun tilbyder blandt andet også coaching og psykoterapi i sin praksis i hjemmet i Morud.

Sommercamp for de 10-13-årige finder sted den 3. august hos Sanne Saerens på Rugårdsvej i Morud fra klokken 9 til 14..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce