Annonce
Fyn

Sommeranbefaling - Kortfilm til din øregang

Skuespiller Claus Riis Østergaard og festivalleder Birgitte Weinberger har talt om kortfilm i tre måneder. Nu holder de sommerpause, men de 14 allerede udgivne afsnit er frit tilgængelige på fyens.dk. Foto: Malene Nelting
Podcasten Kort er godt! går på tre ugers sommerferie, men der ligger 14 afsnit, der kan lyttes imens.
Annonce

Det er nu godt og vel tre måneder siden, at festivalleder Birgitte Weinberger og skuespiller Claus Riis Østgaard kastede sig ud på dybt vand og lavede den allerførste udgave af Odense Filmfestivals podcast Kort er godt!

I podcasten Kort er Godt! hylder værterne det korte format i alle facetter, og tager os med på en rejse ind i filmens verden. Kortfilmen er naturligvis centrum i podcasten, og i hver udsendelse vil lytteren have mulighed for at se afsnittets udvalgte film der alle ligger frit tilgængeligt på internettet.

”Det har været en ret skøn rejse, hvor vi en gang om ugen, på nær de to første gange pga. Corona, har mødtes og talt om vores fælles passion - nemlig kortfilm. Vi kendte knap hinanden og vi anede intet om at lave podcast, men efter 14 uger er vi blevet noget skarpere på både hinanden og formatet, og det er virkelig super sjovt og inspirerende at lave.” udtaler festivalleder Birgitte Weinberger i en pressemeddelelse.

Der ligger nu 14 afsnit klar til at hapse lige her på fyens.dk, og festivalen håber meget på, at endnu flere vil tage Birgitte og Claus i ørene og lytte med, når de sammen bliver klogere på hinanden og en lang række skønne kortfilm. Den perfekte underholdning til ferien og en god måde at varme op til årets kortfilmfestival, der finder sted i hjertet af Odense fra 24. august og en hel uge frem.

Kort er Godt! holder sommerferiepause de næste tre uger, men vender stærkt tilbage på den anden side, blandt andet med en live-podcast under OFF20 fredag d. 28. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce