Annonce
Middelfart

Sommer-musik i Middelfart alle søndage i juli

Det er ikke denne hvidskjortede trio, der skal underholde på Nytorv hen over sommeren. Afdelingsdirektør Claus Hansen fra Middelfart Sparekasse, borgmester Johannes Lundsfryd (S) og Kvickly-direktør Ole Ebdrup Andreasen her derimod som sponsorer sørget for det økonomiske fundament for de fire koncerter med Kim Schwartz, Mike Tramp, Nice Little Penguins og Lune Carlsen. Foto: PR
Nytorv kommer fire søndage til at danne ramme om sidde-ned-koncerter med danske kunstnere. Kim Schwartz, Mike Tramp, Nice Little Penguins og Lune Carlsen vil spille for op til 500 publikummer.
Annonce

Middelfart: Bestræbelserne på at få ekstra gang i Middelfarts handelsliv hen over sommeren fortsætter. Og igen er det private aktører, der står bag.

Kvickly Middelfart, Middelfart Sparekasse og Middelfart Kommune er gået sammen om et initiativ der skal give endnu et boost til Middelfart Sommerby 2020.

Rock Under Broen bliver som bekendt ikke til noget i år, men det betyder ikke at middelfarterne skal undvære musik og sommerstemning gennem juli måned, hvor Middelfart i forvejen summer af liv.

Den nyindkøbte mobil-scene, som Rock under Broen har erhvervet sig, får således sin debut på Nytorv hvor Sommer-musikarrangementerne bliver afviklet.

Programmet for de fire koncerter

05. juli: Kim Schwartz, snigpremiere på Trubadur På Tur

12. juli: Mike Tramp, Rock og Guitar

19. juli: Nice Little Penguins

26. juli: Lune Carlsen med pianist

Første gang bliver på søndag 5. juli, hvor Kim Schwartz spiller på pladsen klokken 16.


- Vi ved at Middelfart i år gæstes af rigtig mange turister, både danske og udenlandske så det er nu vi skal vise Middelfart fra sin allerbedste side. Jeg præsenterede ideen for Middelfart Sparekasse og Brobygning Middelfart i sidste uge, vi har arbejdet hurtigt og fået tingene til at lykkes så det er herligt,” siger Ole Ebdrup Andreasen, Direktør Brugsforeningen Middelfart og omegn i en pressemeddelelse.

Annonce

Spiller når butikkerne lukker

Fra lørdag 27. juni og frem til og med 9. august er der gang i Middelfart midtby. Det er lykkedes Middelfart Handel at sammensætte et varieret weekendprogram med skiftende temaer, der sommeren igennem skal underholde både store og små.


Jeg præsenterede ideen for Middelfart Sparekasse og Brobygning Middelfart i sidste uge, vi har arbejdet hurtigt og fået tingene til at lykkes så det er herligt

Ole Ebdrup Andreasen


- For at støtte op om de mange butikker, caféer, spisesteder, hoteller og turistattraktioner som holder ”Middelfart Sommerby åben” har vi valgt at placere koncerterne, lige nøjagtig når butikkerne lukker klokken 16 om søndagen. Vi håber, det kan styrke og fastholde kunderne i Middelfart midtby, og mon ikke nogle af gæsterne vælger at besøge vores caféer eller spisesteder efter koncerten, det er i hvert fald vores drøm, siger Claus Hansen, Afdelingsdirektør Middelfart Sparekasse.

Annonce

Ændret handelsmønster

Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen uddyber: - Der er sket rigtig meget på baggrund af Corona-krisen, handelsmønstre er ændret, og vi har set en stor opbakning til #ilovemiddelfart kampagnen. Mange ønsker at handle lokalt, og bakker de lokale handelsdrivende op, det er dejligt at opleve. Vores land er lukket mere op, og snart er det ferietid, ferietid i Danmark! – Turismen har brug for handlen, og handlen har brug for turismen, vi har brug for hinanden på kryds og tværs mellem de forskellige sektorer og derfor bakker kommunen selvfølgelig op om et initiativ der i den grad styrker os som kommune, og får Middelfart på landkortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

OB

Michelsen: OB har betalt tilbage for 6-0-lussing

Annonce