Annonce
Sport

Solskjær vil bygge United-holdet op omkring Pogba

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Trods rygter om at Paul Pogba vil forlade Manchester United, kommer han til at spille en stor rolle på holdet.

Poul Pogba er blevet tiltænkt en stor rolle på Manchester United-holdet i den kommende sæson.

Det siger manager Ole Gunnar Solskjær ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Paul er en fantastisk spiller, en fantastisk person og har altid været meget professionel.

- Jeg har tidligere sagt, at hvis han er på dit hold, så vil du bygge holdet op omkring ham. Det har ikke ændret sig meget siden da, så jeg siger det samme nu, siger Solskjær fra holdets træningslejr i Australien.

Meldingen fra manageren kommer, på trods af at franskmanden har været sat i forbindelse med flere andre klubber - herunder Real Madrid og Juventus.

Pogbas agent sagde for nylig, at den 26-årige midtbanespiller har i sinde at forlade United, og i juni udtalte Pogba selv, at han gerne ville prøve noget nyt.

- Jeg tror, det kunne være et godt tidspunkt at prøve kræfter med en ny udfordring et andet sted, sagde han dengang ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rygterne om skiftet forstummede dog en smule, da Pogba for godt en uge siden tog med resten af United-truppen til Australien, hvor holdet forbereder sig til den kommende sæson.

- Vi ved, at Paul er blevet kritiseret af nogle få, men han er elsket af mange flere.

- De, der måske vil forlade klubben nu, har ikke været her, mens der har været succes. Forhåbentlig vil de være en del af det. Jeg vil være en del af det, siger Solskjær, der overtog jobbet som træner for United 19. december sidste år som erstatning for den fyrede José Mourinho.

Pogba skiftede fra Juventus til Manchester United i 2016. Det er franskmandens andet ophold i United.

Han har scoret 24 mål i 92 kampe for United, der i sidste sæson sluttede på sjettepladsen i Premier League og dermed missede en plads i Champions League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Sport

Midtbaneprofil forlænger i Middelfart

Leder For abonnenter

Ghettopakke: Aktuelle tal, tak

Der er ikke længere blot én, men nu to rigtig gode grunde til, at partierne bag den såkaldte ghettopakke tænker sig godt om og justerer kriterierne, inden de pålægger en række kommuner at begynde nedrivning af boligområder på den hårde ghettoliste. Med et bredt flertal bestående af seks partier bag ghettopakken må man udlede, at dette tiltag mod socialt udsatte parallelsamfund har solid folkelig forankring. Men den folkelige forståelse kan hurtigt skrumpe ind, hvis det viser sig, at et nedrivningsdiktat har et grotesk skær af tilfældigheder. Det har stødt mange borgere, at Odense Kommune tilbyder flyttepenge til dømte kriminelle i boligområder, der risikerer at havne på den nye ghettoliste, som sendes ud til december. Forargelsen er forståelig, selv om kommunen kun reagerer som alle andre, der ser en kæmpeudgift tårne sig op forude: Man forsøger at undgå den. Og her er der tale om, at nogle færre beboere med en plettet straffeattest i et par opgange måske er afgørende. Senest er det kommet frem, at nedrivning kan blive udløst af, hvad man kan kalde bagatelkriminalitet. Hvis en person får en bøde og ikke betaler den, havner sagen i retten, hvor personen får en dom. Ifølge et datatræk hos Fyns Politi for 2017 og 2018 har otte personer med adresse i det nedrivningstruede boligkvarter Solbakken i Odense fået en dom på grund af en ikke-betalt bøde. Disse eksempler belaster altså Solbakken i ghettoregnskabet og kan i sidste ende betyde nedrivning. Venligt udlagt vil det være et papirtyndt grundlag. Boligminister Kaare Dybvad besøgte et af Odenses udsatte boligkvarter for nogle dage siden og havde ingen bemærkninger til kommunens flyttehjælp til kriminelle. Derimod stillede Dybvad i udsigt, at de tal, der skal danne grundlag for ghettolisterne, skal være så aktuelle som muligt. Hvis det skal forstås sådan, at de 11 måneder gamle tal, der bruges i dag, ikke dur, er det en god erkendelse, selv om skrotning bør være en selvfølge. Betryggende vil det også være, hvis partierne bag ghettoaftalen giver opgørelsesmetoden et eftersyn. På landsplan berører ghettoplanen flere tusind mennesker og koster mange milliarder. Derfor skal kriterier og udførelse være uangribelig.

Annonce