Annonce
Sport

Solskjær ser problemer både i front og i defensiven

Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix
Brændte straffespark og en vaklende defensiv har kostet Manchester United vigtige point i Premier League.

For anden kamp i træk brændte Manchester United lørdag et straffespark, og for anden kamp i træk var det medvirkende til pointtab i Premier League.

Efter 1-1 mod Wolverhampton i seneste runde tabte Manchester United lørdag 1-2 til Crystal Palace på hjemmebane i en kamp, hvor Marcus Rashford misbrugte et straffespark.

Mod Wolverhampton var det Paul Pogba, der misbrugte fra 11-meter-pletten, og United-manager Ole Gunnar Solskjær ved godt, at misserne har været kostbare.

- To kampe og to brændte straffespark. Det er en stor del af det, siger han som forklaring på de to pointtab ifølge AFP.

- Men hvis vi bliver ved med at sætte os selv i sådanne situationer, får vi flere straffespark, og så skal vi nok score.

Mod Crystal Palace lykkedes det trods det brændte straffespark United at udligne i slutningen af kampen, men en halvsløj indsats af målmand David De Gea i tillægstiden resulterede i et nederlag.

- Vi dominerede kampen, men vi havde ikke kontrol over den, lyder det fra den norske manager.

- Vi var ikke kliniske nok foran mål. Og vi forsvarede os dårligt i perioder, og det kostede os.

Manchester United har fire point efter tre spillerunder, hvor kun 4-0-sejren i premiererunden mod Chelsea har givet fuld gevinst til Manchester-klubben.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce