x
Annonce
Sport

Solskjær hylder VAR efter afgørende kendelser mod Chelsea

Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Chelsea fik annulleret to mål i nederlaget til Manchester United, hvor Harry Maguire slap for en udvisning.

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, hylder brugen af VAR, der var med til annullere to af Chelseas mål i 2-0-sejren mandag aften.

Annonce

Den første annullering skete efter 54 minutter, hvor Chelseas Kurt Zouma troede, at han havde scoret.

Men efter VAR-gennemgang annullerede dommer Anthony Taylor målet for skub af Chelseas Cesar Azpilicueta mod Manchester Uniteds Brandon Williams.

Det samme skete efter 77 minutter, hvor VAR-gennemgangen viste, at Oliver Girouds skospids var offside ved franskmandens mål.

- Vi vil gerne have de rigtige kendelser, og vi er glade for, at de blev truffet.

- De beslutninger var ikke blevet truffet uden hjælp, siger Ole Gunnar Solskjær.

Ud over ved de to mål blev VAR også brugt for at se nærmere på en episode, hvor det lignede, at Manchester Uniteds midterforsvarer Harry Maguire sparkede Chelseas angriber Michy Batshuayi i lysken.

- Jeg ved, at jeg fangede ham, og det føltes som om, at han ville falde ned over mig, så min naturlige reaktion var at strække mit ben ud for at bremse ham.

- Det var ikke et spark, og det var ikke med vilje, siger Harry Maguire, der slap afsted uden en advarsel.

Chelseas manager, Frank Lampard, kiggede indad, da han skulle forklare nederlaget.

- Hvis vi ikke udnytter vores chancer, er det svært at vinde kampe.

- Vi havde tyve skud i kampen, og vi scorede ikke. Det er meget svært, siger han.

Manchester United vandt 2-0 på mål af Anthony Martial i første halvlegs sidste minutter og Harry Maguire på hovedstød efter 66 minutter.

Storklubben er med sejren kun tre point fra Chelsea på fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til Champions League.

/ritzau/Reuters

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Nyt pressemøde om kontrolleret genåbning af Danmark - følg med direkte her

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce