Annonce
Sport

Solskjær erkender svag præstation i nederlag til Burnley

Phil Noble/Reuters
Med nederlaget til Burnley har Manchester United flere nederlag end sejre i ligaen med Solskjær ved roret.

Da slutfløjtet lød onsdag aften i kampen mellem Manchester United og Burnley, havde en stor del af hjemmeholdets tilhængere allerede forladt Old Trafford i skuffelse over nederlaget på 0-2.

United havde mulighed for at indsnævre afstanden til de øverste hold i Premier League, men i stedet blev det til det ottende nederlag i sæsonen, hvilket øger presset på manager Ole Gunnar Solskjær.

Siden nordmanden blev udpeget som permanent manager i marts sidste år, har klubben nu tabt flere kampe i Premier League, end den har vundet.

Solskjær erkender, at spillernes præstation mod Burnley var under middel.

- Vi må erkende, at det ikke var godt nok. I første halvleg skabte vi nogle halve åbninger, men vi var ikke skarpe nok til at udnytte vores chancer, siger han ifølge Sky Sports.

Solskjær har givet flere unge spillere chancen på førsteholdet, og deres manglende erfaring var også en faktor i nederlaget, mener han.

- En del af dem har kun spillet 10, 12, 15 kampe, og det er ikke nemt for dem, siger han.

- Spillerne giver alt, hvad de har. De har gjort det fantastisk hidtil i denne sæson, men de er klar over, at det ikke var godt nok i aften.

Den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand, som i dag er ekspertkommentator for BT Sport, er rystet over nedturen.

- I det 84. minut så jeg folk rejse sig og gå. Det er uhørt på dette stadion og pinligt, siger Ferdinand.

Manchester United vandt senest mesterskabet i 2013.

- Nedturen på så kort tid er bemærkelsesværdig. Det er kun syv år, siger han.

Men Solskjær er overbevist om, at United nok skal komme tilbage til toppen.

- Indimellem går du gennem perioder som denne, og det er en udfordring, som jeg er sikker på, at de klarer, siger han om spillerne.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce