Annonce
Odense

Solgte narko foran varmestue: Nu skal 45-årig i fængsel

En 45-årig mand er dømt for besiddelse og salg af heroin blandt andet ved varmestuen i Nørregade. Det har kostet ham fængsel i to år og seks måneder, fremgår det af en domsudskrift fra Retten i Odense. Personen på billedet har intet med sagen at gøre. Arkivfoto: David Ryder/Reuters/Ritzau Scanpix
En 45-årig mand er idømt fængsel i to år og seks måneder for salg af heroin, ét af de hårdeste narkostoffer på markedet. Hvor manden fik heroinen fra, ville han i retten ikke afsløre.

Odense: Når nogen spurgte, om han havde "noget", solgte han det til dem. Og dette "noget" var ingen i tvivl om var heroin.

Det kom forleden frem i Retten i Odense, fremgår det af en domsudskrift, avisen har læst, hvor den 45-årige Martin Søgaard var tiltalt for salg og besiddelse af heroin.

Det skete i Birkeparken i Vollsmose, hvor han den 27. november 2021 blev taget for at være i besiddelse af 25,08 gram heroin, og gennem en måned forinden havde solgt ikke under 60 gram heroin til uidentificerede købere med en fortjeneste på 9000 kroner.

Annonce

Den 7. december 2021 blev han i Ridehusgade taget for at være i besiddelse af 118,12 gram heroin, og begge forhold erkendte han i retten.

Under retssagen forklarede han, at han solgte heroinen fra blandt andet Kirkens Korshærs varmestue i Nørregade.

Hvis nogen spurgte, om han havde "noget", solgte han det til dem. Det gav ifølge hans forklaring i retten en lille fortjeneste, som mest støttede hans eget forbrug af heroin.

Samlet havde han solgt omkring 100 gram heroin om måneden. I første omgang protesterede han mod anklagerens påstand om mængden, men erkendte efter selv at have regnet lidt frem og tilbage, at det nok passede meget godt.

Hvor heroinen kom fra - for det kom jo et sted fra - ville han dog ikke afsløre i retten.

Martin Søgaard er tidligere straffet i 2019 med fængsel i et år og seks måneder, og nu er han så idømt ubetinget fængsel i to og et halvt år. Han modtog dommen.

Heroin er et af de stærkeste stoffer. Det er meget afhængighedsskabende, uanset hvordan man indtager det, og der er også alvorlige skadevirkninger ved at ryge heroin.


Avisen nævner navne på personer, som er idømt fra ét års ubetinget fængsel og opefter. Derfor er navnet på den dømte nævnt i denne sag.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Faaborg-Midtfyn

Noget var galt i lille Matheos barnevogn: - Det er simpelthen så bizart, og det gør mig utryg

Kultur For abonnenter

Kunstner bruger sin nøgne krop til at fortælle kontroversiel historie: - Det skete ofte, at danske mænd gjorde en grønlandsk kvinde gravid

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Annonce