Annonce
Sport

Solbakken forventer tålmodighedsprøve i skæbnekamp

FCK-spillerne må væbne sig med tålmodighed, når de skal forsøge at spille sig igennem Sheriff Tiraspols betonforsvar. Det siger Ståle Solbakken.

Det er en omstændelig opgave at nedbryde Sheriff Tiraspols hær af forsvarsspillere, siger Ståle Solbakken.

Ståle Solbakken forventer, at hans FCK-mandskab skal være dominerende, når Sheriff Tiraspol fra Moldova torsdag aften gæster København i den sidste kamp i Europa Leagues gruppespil.

Selv om manageren regner med et spilstyrende FCK-hold, påpeger han samtidig, at det ikke er let at åbne Sheriffs meget kompakte forsvar, der kun har indkasseret to mål i fem gruppekampe.

- De er stærke defensivt i den forstand, at de aldrig går i panik. De har en femmandsbagkæde, som er robust.

- Det bliver svært at trænge igennem deres forsvar, men jeg tror, at vi i perioder vil gøre det og styre spillet. Vi skal have gode gennembrudsafleveringer, så vi kan sætte hinanden op til store chancer.

- Det bliver nok en tålmodighedsprøve, siger Ståle Solbakken.

Kampen er afgørende for begge hold. Sheriff går videre med uafgjort og en sejr, mens FCK sandsynligvis går videre med en etmålssejr og med sikkerhed med en tomålssejr.

Københavnerne kommer til at jagte sejren med en offensiv tilgang, lover Ståle Solbakken.

- Vi kommer til at angribe fra start, men vi kommer ikke til at gøre det hovedløst, for de har gode kontraspillere oppe foran, og de har lavet mange mål.

- Det kan vise sig, at vi skal lave to mål, så vi kan ikke bare stå og vente på dem. Forhåbentlig får vi sat et tryk på dem, siger Solbakken.

Det endte 0-0 i den første kamp mellem holdene 28. september i Moldova. Foruden den kamp har Solbakken set Sheriff på video, og han har blandt andet set dem slå Lokomotiv Moskva på udebane.

Solbakken har derfor et øje på holdets hurtige frontløbere Jairo da Silva og Ziguy Badibanga.

- De har en spændende angrebsduo med to meget bevægelige spillere i form af nummer ti og nummer 39. Det er gode spillere, som vi skal være opmærksomme på, siger Solbakken.

Sheriff fører gruppen før kampen med ni point. Lokomotiv Moskva er nummer to med otte point, mens FCK har seks. FC Zlín skraber bunden med to point.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce