Annonce
Kerteminde

Sol og Strand støtter ildsjæle

Nu kan bureauchef Lene-Marianne Nielsen på Sol og Strands kontor på Langesland, som varetager udlejning af sommerhuse på Fyn, Ærø og Langeland, se frem til at uddele i alt 30.000 kroner til tre projekter. PR-foto
Annonce

Nordøstfyn: Ildsjæle og foreninger i Kerteminde Kommune har nu mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

I fjor søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning "Den Lokale Håndsrækning," der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre feriedestinationen mere attraktivt at bo og holde ferie i.

I den forbindelse blev der uddelt penge til Humble-Egnens Kultur- og Borgerforening, Rudkøbing Handelsstandsforening og Dansk Søredningsselskab.

Nu kan bureauchef Lene-Marianne Nielsen på Langelands-kontoret, som varetager udlejning af sommerhuse på Fyn, Ærø og Langeland, se frem til at uddele i alt 30.000 kroner til tre projekter.

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til.

Ansøgningsfrist er 2. februar, og herefter vil tre projekter blive udvalgt.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden www.sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce