Annonce
Nordfyn

Socialdemokratiet på vej tilbage i det inderste politiske maskinrum

Kim Johansen og Socialdemokratiet vender snart tilbage til Økonomiudvalget. Arkivfoto: Lasse Hansen
Siden Pia Longet blev løsgænger, har Socialdemokratiet ikke været repræsenteret i Økonomiudvalget. Det laves der nu om på.
Annonce

Nordfyn: Siden at Pia Longet i sommer valgte at forlade Socialdemokratiet og blive løsgænger, har det næststørste parti i Kommunalbestyrelsen ikke været repræsenteret i Økonomiudvalget, fordi pladsen er bundet til en person og ikke et parti.

Men snart vil Socialdemokratiet igen være tilbage i det inderste politiske maskinrum, hvor kommunalbestyrelsens fire øvrige partier i forvejen har plads. Den endelige ændring af styrelsesvedtægten mangler, men det er kun en formalitet, der vedtages på næste møde i Kommunalbestyrelsen, den 17. december. Flertallet for at udvide antallet af medlemmer i Økonomiudvalget er til stede, viste det sig på det seneste møde.


Det er en smule uheldigt i forhold til det gode politiske samarbejde, vi har på Nordfyn, at det næststørste parti ikke er repræsenteret i Økonomiudvalget.

Morten Andersen, borgmester Nordfyns Kommune (V)


- Det er en smule uheldigt i forhold til det gode politiske samarbejde, vi har på Nordfyn, at det næststørste parti ikke er repræsenteret i Økonomiudvalget, siger borgmester Morten Andersen (V).

Kim Johansen, der vendte tilbage som gruppeformand for Socialdemokratiet efter Pia Longets bratte exit, ventes at indtage pladsen.

- Det har ikke været hensigtsmæssigt, at vi ikke har fået del i den viden og indsigt, man får i Økonomiudvalget, og derfor giver det også god mening, at vi vender tilbage, siger Kim Johansen.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce