Annonce
Kerteminde

Socialdemokratiet i Kerteminde klar med kandidatfeltet

Kasper Ejsing Olesen er Socialdemokratiets bud på en borgmester. Arkivfoto.

Både rutinerede folk og nye på listen, som bliver udvidet

Annonce

Kerteminde: Socialdemokratiet i Kerteminde kan nu efter urafstemningen blandt medlemmerne præsentere kandidatlisten, som den vil se ud til kommunalvalget 21. november. 2017.

Nummer et og spidskandidat er Kasper Ejsing Olesen, Langeskov. 2. Jens-Arne Hansen, Mesinge. 3. Pernille Tornøe Ahrentsen Swain, Munkebo. 4. Michael Gammelgaard, Rynkeby. 5. Britt Pedersen, Martofte. 6. Lars Hansborg-Sørensen, Munkebo. 7. Sebastian Nielsen, Munkebo. 8. John Eriksen, Munkebo. 9. Claus Maimann Jensen, Kerteminde. 10. Solgerd Ejdesgaard Jensen, Marslev. 11. Glenn Hansen, Langeskov. 12. Lars Klarskov Andersen, Kerteminde.

- Kandidatudvalget er godt tilfreds med stemmeprocenten til urafstemningen. Vi er også godt tilfredse med det hold, som Socialdemokratiet stiller med. Det er bredt repræsenteret i hele kommunen. Alderen ligger fra 20 til 68 år. Der er folk, som har været med i fem perioder, der er et par nuværende udvalgsformænd og en, som lige er blevet meldt ind i partiet. Begge køn er repræsenteret, påpeger formand og kampagneleder for Socialdemokratiet i Kerteminde, Ib Knudsen.

- Vi ved også, at der kommer flere til listen, da nogle har meldt deres kandidatur efter urafstemningen. Flere er selvfølgelig velkommen, tilføjer han.

For tiden arbejder man på valgprogrammet, der ventes præsenteret omkring sommerferien.

- Som formand og kampagneleder for partiforeningen ser jeg meget frem til at komme i gang med valgkampen. Jeg synes, at det er et godt hold, vi kan stille med. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce