Annonce
Læserbrev

Sobert parkeringsfirma

Læserbrev: Normalt tales og skrives der kun i nedsættende vendinger, når det gælder parkeringsselskaber: Uklare parkeringsvejledninger, profitmagere m.v. Derfor denne lille positive oplevelse.

I torsdags parkerede jeg ved Toldkammeret på Rugårdsvej, som administreres af Q-Park. P-billetten blev lagt korrekt i vinduet på bilen men uheldigvis med den forkerte side opad, så P-vagten ikke kunne aflæse data. Seddel i vinduesviskeren, 790 kroner i gebyr.

Fejlen var naturligvis 100 procent min egen og forventninger til omstødelse af gebyret nærmest ikke-eksisterende. Alligevel scannede jeg både P-billet og kvittering på betalt P-afgift og sendte det til Q-Park. Allerede dagen efter kom der svar: "Vi har denne gang pr. kulance valgt at annullere afgiften, da billetten, der lå med bagsiden opad, var gyldig på tidspunktet for vagtens observation".

Hvem taler om profitmageri? Jeg kalder det sober og saglig kundebehandling.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Julestjerner til alle

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: Over 100.000 ulovlige kanonslag beslaglagt i Svendborg

1994 138.534 ulovlige kanonslag blev i weekenden fundet og beslaglagt af politiet i Svendborg. Fyrværkeriet lå hos to mænd på henholdsvis 26 og 33 år, men endnu i aftes havde politiet i Svendborg ikke med sikkerhed kunnet fastslå, hvorfra fyrværkeriet stammer. Den 26-årige mand, der er fra Svendborg, hævder at have købt det af en mand i Nyborg, der dog under langvarig afhøring i går nægtede at have solgt kanonslagene. Kæmpepartiet lå på to lagre i Rudkøbing og et i Svendborg, og ifølge politiet opbevaret helt i strid med alle sikkerhedsregler. Kanonslagene har en meget kraftig knaldeffekt, men alt tyder på, at det kun var lykkedes at videresælge en meget lille del af partiet, før politiet slog til. 1969 Folketingsmand, chefredaktør Jens Peter Jensen, Odense har ladet sig opstille til det fynske amtsråd – efter sigende med det stille håb at kunne blive amtsborgmester, hvorefter han skulle være villig til at kvitte sit folketingsmandat. Han er af Venstre-vælgerforeningerne i Odense Storkommune blevet opstillet som spidskandidat, dog ikke uden en drabelig holmgang med andre, der havde samme ønske. Der måtte efter forlydende fire afstemninger til, før positionen var sikret. Det ventes, at der også kommer en amtsrådsliste fra Venstre på landet i Odense og Assens Amter, efter forlydende med amtsrådsmedlem H. Kryger Madsen som spidskandidat og endelig en liste fra Svendborg Amt. 1944 Alle vordende mødre ved, hvor umuligt det er at skaffe garn til tøj til den ventede baby. Man skal være meget heldig, om man skal kunne få noget i forretningerne, men ellers må man udnytte ældre søskendes eller andre slægtninges overskud af strikkede beklædningsgenstande, der så trevles op og strikkes om. Det kommer derfor som en glædelig overraskelse, at Odense Kamgarnsspinderi i januar, februar og marts 1945 har besluttet at levere 30 fed af sit lækre, varmende ”Hjertegarn” til vordende mødre. Man meddeler i dag, at garnet kun leveres efter skriftlig anmodning til spinderiet, og at denne skal være ledsaget af en erklæring fra læge eller jordemoder om, hvornår barnet ventes født.

Annonce