Annonce
Debat

Snart ringer det ind til første time

Jane Heitmann, Venstre.
Annonce

Læserbrev: Sommerferien synger på sidste vers, og de fynske skoler står klar til at byde nye såvel som gamle elever velkommen tilbage. Det er især for de yngste en festdag, når man for første gang træder over dørtrinnet til den lokale skole og tager det nye penalhus frem. For de ældre elever er det mere ”business as usual”, men mon ikke at gensynsglæden med klassekammeraterne overskygger tanken om nye stile, endeløse regneopgaver og varme madpakker.


Håndsprit, håndvask og afstand er blevet vores nye følgesvende, og vi skal lægge os i selen for at vores børn får en så uproblematisk hverdag så muligt.


Sol, sand og sommer kan udviske minder fra sidste skoleår, men ikke alt er jo som det plejer. Corona har kastet lange skygger, og både børn og voksne har været udfordrede hen over foråret. Mange børn har kunnet gå under radaren, og mistrivslen har haft alt for let spil, fordi elever og lærere har haft andre hverdags-betingelser. De børn skal vi være ekstra opmærksomme på i en tid, hvor skolerne starter, og hverdagen melder sig.

Håndsprit, håndvask og afstand er blevet vores nye følgesvende, og vi skal lægge os i selen for at vores børn får en så uproblematisk hverdag så muligt. Vi skal være opmærksomme på corana, men vi må ikke glemme at leve. Livet skal leves – uanset om man er 7 år eller 70 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce