Annonce
Assens

Snør løbeskoene på årets sidste dag

Nytårsgaloppens absolutte toppunkt - Brændholt Bjerg. Arkivfoto: Ole Friis

Tommerup St.: Til nytårsforsættene hører ofte mere motion. Igen i år har du muligheden for at tage forskud på netop det, når Tommerup Idræt inviterer til endnu en udgave af Nytårsgaloppen.

Arrangørerne lægger vægt på, at det et hyggeløb uden tidtagning, det gælder ikke om at komme først, bare om at gøre det sammen med andre fra lokalområdet.

Løbet skydes igang med nytårsraket klokken 10 ved Fyrtårn Tommerup, og herfra går det så op ad bakke det meste af vejen til toppen af Brændholt Bjerg. Når man toppen, er der til gengæld et glas bobler eller vand før turen går tilbage. Vælger du at løbe fem kilometer, kan du se frem til, at det går ned ad bakke det meste af vejen ad samme rute, mens de, der vælger 9,8 kilometer-ruten, skal ud omkring Skovstrupvej, før de når i mål.

Vel i mål er der bobler, kransekage og saftevand og lejlighed til at ønske hinanden godt nytår. Prisen for at deltage er 60 kroner for voksne og 30 for børn.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce