Annonce
Sport

Snæver og vigtig sejr til DHG Odense

Nanna Daugaard blev topscorer for DHG Odense i Rødovre med seks scoringer. Foto: Michael Bager
Efter halvanden måneds kamppause vandt DHG Odense søndag 23-22 hos Rødovre HK - og lægger sikker afstand til bundfeltet i 1. division.
Annonce

HÅNDBOLD: DHG Odense fik søndag lagt vigtig afstand til bunden af 1. division med en snæver sejr på 23-22 over Rødovre HK efter føring 11-10 ved pausen.

Københavnerne ligger på den niendeplads, der udløser kvalifikationsspil om nedrykning, og med sejren er DHG på syvendepladsen  fem point foran Rødovre - og har endog to kampe i baghånden. Det var altså en særdeles vigtig sejr for odenseanerne.

DHG havde før søndagens kamp ikke været i skarp aktion i halvanden måned. derfor var alle på og omkring holdet spændte på, hvordan kampformen var.

Selv om det blev en tæt kamp, var fynboerne foran hele vejen. Stillingen 0-0 var således det tætteste, hjemmeholdet kom på point.

DHG kom flyvende fra start med føring 6-3 efter et kvarter - efter blandt andet godt kontraspil - men efterfølgende svigtede både rytmen i angrebet og effektiviteten noget.

På DHG's Facebook-side lyder det:

- Der var da også lyspunkter for holdet, som stod en flot og tålmodig defensiv. Noget som holdet før jul stræbte efter at finde. Det gav Iben (Hesseldal Hansen, red.)  gunstige betingelser i målet, og hun kvitterede med en stor målmandspræstation med 16 redninger.

Med fire minutter tilbage af opgøret fik DHG scoret til 22-18 på straffekast, og sejren syntes sikker. Tre scoringer i træk af værterne gjorde det imidlertid helt tæt, men gæsterne trak altså det længste strå.

Der var debut til Signe Due og Victoria Nielsen hos DHG.

Nanna Daugaard blev fynsk topscorer med seks mål - Gianna Calchini nettede fire gange.

Næste kamp for DHG er hjemme mod topholdet for Ringkøbing på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce