Annonce
Livsstil

Smykkeboom til mænd

Mænd med styr på moden bærer gerne masser af markante smykker.

Festmode: For blot nogle år siden var det næsten uhørt, at mænd bar mere end en tynd halskæde og en ring eller to. Det er helt anderledes i dag.

Gaveidé:Herresmykker skal i dag ikke længere være diskrete, men have en udtalt signalværdi og det betyder, at det i højere grad er de farverige og til tider lidt store smykker, der sælger bedst til mændene.

Filmstjerner og popsangere har været frontløbere og nu er stilen blevet hvermandseje. Gedigne herreringe trives side om side med perlearmbånd og læderarmbånd, der snildt går sammen med forskellige velgørenhedsarmbånd og de armbånd, man får på for en kort bemærkning, når man tager til for eksempel festival. Halskæder - eksempelvis med kors - er populære herresmykker, der gerne mikes med andre smykke-signal-sendere.

Også pigernes smykker må gerne være stå store, at de kan ses og ringe af flere slags og forskellige ædle metaller bruges side om side og flere af forskellig slags på fingrene. Alsidigheden er også til stede i både armbånd og halskæder, der med held mikses uanset stil og sender signal om personlighed og kreativitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Danmark

Genlæs livebloggen: Britta Nielsen idømt mere end seks års fængsel

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce