Annonce
Livsstil

Smykkeboom til mænd

Mænd med styr på moden bærer gerne masser af markante smykker.

Festmode: For blot nogle år siden var det næsten uhørt, at mænd bar mere end en tynd halskæde og en ring eller to. Det er helt anderledes i dag.

Gaveidé:Herresmykker skal i dag ikke længere være diskrete, men have en udtalt signalværdi og det betyder, at det i højere grad er de farverige og til tider lidt store smykker, der sælger bedst til mændene.

Filmstjerner og popsangere har været frontløbere og nu er stilen blevet hvermandseje. Gedigne herreringe trives side om side med perlearmbånd og læderarmbånd, der snildt går sammen med forskellige velgørenhedsarmbånd og de armbånd, man får på for en kort bemærkning, når man tager til for eksempel festival. Halskæder - eksempelvis med kors - er populære herresmykker, der gerne mikes med andre smykke-signal-sendere.

Også pigernes smykker må gerne være stå store, at de kan ses og ringe af flere slags og forskellige ædle metaller bruges side om side og flere af forskellig slags på fingrene. Alsidigheden er også til stede i både armbånd og halskæder, der med held mikses uanset stil og sender signal om personlighed og kreativitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce