Annonce
Odense

Smukke byggerier: Tre Odense-bygninger bliver hædret på torsdag

På torsdag bliver tre odenseanske byggerier hædret

Det er en tradition, at kommunen uddeler præmier til særlig smukt nyt byggeri i Odense.

På torsdag er det tid til den årlige uddeling. Den plejer at foregå på slottet, men i år er den rykket til museet Møntergårdens nye bygning i Møntestræde, hvor det gigantiske fynske Ingrid Marie æble byder velkommen til husets besøgende. Og det kan man så gætte på, om der mon er en grund til.

Det er 49. gang at Præmiering af godt og smukt byggeri finder sted, og By - og Kulturforvaltningens rådmand Jane Jegind vil overrække prisen til i alt tre odenseanske byggerier, der ifølge dommerkomiteen, er markante akitektoniske præstationer, som har formået at skabe en særlig skønhed i deres byggeri.

Dommerkomiteen har været i gennem en række projekter inden den fandt frem til de tre udvalgte, der udover et diplom også modtager et bronzeskilt, som et synligt og langtidsholdbart bevis på kommunens anerkendelse.

Dommerkomiteen: Odenses by - og kulturrådmand Jane Jegind, byrådsmedlem Anders W. Berthelsen, arkitekt Mette Tony, arkitekt Erik Brandt Dam, chef for Plan og Byg i Odense Kommune Henrik Lumholdt og chef for Natur Miljø og Trafik i Odense Kommune Thomas Ramsey.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce