Annonce
Middelfart

Smugkig i nyt boligområde: Området omkring den gamle rådhusgrund er forvandlet

Nyt boligområde og forskønnelse af torvet i Nørre Aaby bymidte. Ill.: Boligforeningen Lillebælt
Boligforeningen Lillebælt inviterer til åbent hus i nye lejeboliger, der igennem en del måneder har været omdiskuteret på grund af afstanden til fortovet.

Nørre Aaby: Boligforeningen Lillebælt inviterer til åbent hus i de nye lejeboliger i Nørre Aabys bymidte.

Et nyt boligområde, der siden starten af året har taget form med ombygningen af det gamle rådhus, biblioteket og banken.

Alle, der er interesserede i at kigge nærmere på de nye boliger, er velkomne til åbent hus torsdag 23. maj klokken 16-19, hvor det også er muligt at blive skrevet gratis op, oplyser Boligforeningen Lillebælt i en pressemeddelelse.

Med tilflytningen til byen er der ifølge boligforeningen et stort behov for nye, attraktive boliger til fornuftige huslejer.

Derfor bygger og renoverer Boligforeningen Lillebælt de i alt 30 lejeboliger i og omkring det gamle rådhus. Boligerne er klar til indflytning 15. oktober.

Annonce

Tvist om afstand til fortovet

Det er boligforeningens hensigt i samarbejde med Middelfart Kommune at skabe et boligområde, der skal tilføre fornyelse og liv til bymidten.

Der holdes åbent hus og gratis opskrivning på to nye adresser: Rosenvænget 1B, st. th. og Grandvej 12.

Arkitekten og boligforeningen har lagt særlig vægt på, at det nye byggeri skulle passe godt ind i de eksisterende omgivelser.

De 30 lejligheder bliver fordelt på størrelser fra 62 til 115 kvadratmeter, alle med velindrettede køkken-alrum og badeværelser opført i tidløse, stilrene materialer og gode hårde hvidevarer.

En del af byggeriet har dog været kritiseret af flere lokale, da man mener, at der er bygget for tæt på fortovet i Østergade. Helt konkret har Thue Christensen og Ulrik Knudsen kæmpet for at få flyttet ejendommen på Rosenvænget 150 centimer tilbage, så den flugter med nabobygningen.

Men klagen er blevet afvist i Planklagenævnet, da klagerne ifølge Thue Christensen bor for langt fra ejendommen. Senest er et åbent brev sendt til de lokale politikere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce