Annonce
Assens

Smittestigning lukker fodbolden ned i Assens

Fodbold. Arkivfoto: Martin Kloster

Assens: Der bliver tomme baner hos Assens Fodbold Club den kommende uger hos ungdomsspillerne.

Det skyldes den store stigning af coronasmitte, som torsdag placerede Assens Kommune som nummer et på Fyn på en uheldig liste: Som nummer et med Fyns højeste incidenstal og flest, nye coronasmittede.

"Grundet kraftigt stigende coronasmitte, primært blandt unge i vort nærområde, har Assens FC besluttet at suspendere al træning, samt hjemme- og udekampe for vores ungdomsafdeling, til og med søndag d. 2. maj", skriver klubbens kommunikationsansvarlige Lars Bæk i en pressemeddelelse.

Annonce

Når der så startes op igen mandag 3. maj opfordrer klubben deres medlemmer til, at de har  fået taget coronatest for at undgå yderligere smitte.

Klubben kalder det for et drastisk skridt, men de ser sig nødsaget til det, fortæller Lars Bæk.

- Ved ungdommen trykker vi lige på pauseknappen en uges tid. Vi vil være med til at forhindre, at det spreder sig. Også set i det bredere perspektiv over for erhvervslivet og så videre. Nu har vi lige fået åbnet, nu skal vi ikke hen og lukke igen, siger Lars Bæk.

Der var bl.a. været et smitteudbrud på Peter Willemoesskolen i Assens. Skolen er lukket til foreløbig 2. maj.

- Når de lukker skolen, så turde vi ikke andet. Også, fordi der er mange af de unge mennesker, der samles ude ved os, siger Lars Bæk.

Seniorafdelingen spiller videre, men det bliver under skærpede krav, fortæller Lars Bæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce