Annonce
Indland

Smileymarken i Agedrup: Ole har Danmarks gladeste baller på sin mark - men hvem har tegnet dem...

Landmand Ole Walther fra Agedrup vil meget gerne i kontakt med dem, der har tegnet glade smileys på hans baller, altså baller af vinterbyg. Han er vild med sin smiley-mark.

Selv om høsten er noget hø, kan humøret snildt være i topform. Og det er det så sandelig på Ole Walthers baller.....af vinterbyg.

De runde, gyldne baller står på Ole Walthers mark ved Kærbygade ud til landevejen mellem Kerteminde og Agedrup, de er dekoreret med glade smileys og bliver i ét væk foreviget af bilister og cyklister, der stopper op for at få et sjovt minde fra sommerlandet. Billederne florerer på nettet, og det er hyggeligt, synes landmanden.

- Jeg synes, det er genialt. Det giver en dejlig stemning, når vi kører forbi. Vores avl i år er jo ikke noget at råbe hurra for, så vi bliver i godt humør, når vi ser der er nogle, der har malet på vores rundballer, siger landmanden, mens han går en tur i smiley-marken med Fyens.dk.

Annonce
Hvis du skal have et kig på smiley-marken, skal det være snart. De runde baller skal videre til en økolog i Seden, og det varer nok ikke længe, før de er væk fra landevejen mellem Kerteminde og Agderup. Foto: Charlotte Pedersen

Mød Ole Walther i smileymarken

Årets høst er sandt for dyden ikke meget at smile af - og så alligevel..... Foto: Charlotte Pedersen

Kom frit frem

Ole Walther bor på en ejendom lidt længere henne ad vejen, han er i færd med at høste sine 160 hektar jord og aner ikke, hvem der har udstyret hans vinterbyg med smil. Men han er vild med ideen og "kunstværket" og mener, at ophavsmanden - eller kvinden - fortjener at komme frem i solskinnet.

- Det kunne være sjovt at finde dem, der har lavet det, for det er da næsten synd, at de går rundt og er anonyme. Der er jo ikke gjort noget galt. Det er ikke hærværk - det er bare glade smil og noget, som får folk til at stoppe op og smile. Så jeg håber, vi kan få dem til at komme frem, lyder opfordringen fra landmanden.

Opfordringen er hermed bragt videre, og hvis du er kunstneren bag smiley-marken eller ved, hvem det er, så kontakt gerne journalist Charlotte Pedersen på chap@fyens.dk eller på 65 45 51 35.

Ballerne af vinterbyg skal i øvrigt videre til en økolog i Seden, så hvis man skal nå at nyde dem, skal man til at skynde sig.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce