Annonce
Indland

Smiley-marken er et hit - men kunstneren har ikke meldt sig...endnu

Ole Winther bor i Agedrup og er i færd med at høste, og det er ikke noget at grine af i år. Det er smiley-marken til gengæld. Smileyer er tegnet på mange af ballerne af vinterbyg og står og smiler til de forbipasserende på landevejen mellem Odense og Kerteminde. Foto: Charlotte Pedersen

Folk er vilde med landmand Ole Walthers glade halmballer på marken i Agedrup

"Hyggeligt", "bliver bare så glad i låget", "et skønt syn", "vildt sjovt".....

Folk er vilde med smiley-marken ved Agedrup, hvor en-eller-anden har dekoreret landmand Ole Winthers baller af vinterbyg med store, glade smileyer. De står og smiler til de forbipasserende på landevejen mellem Kerteminde og Agedrup, og flere end 1000 har liket historien om den muntre smileymark og efterlysningen af kunstneren bag.

Historien er delt mere end 200 gange, så efterlysningen er nået omkring, men har endnu torsdag ikke båret frugt. Fyens.dk har ikke fået konkrete tip, og heller ikke Ole Walther har fået et vink med en vognstand om, hvem der har slået de løse sommerstreger.

- Jeg har ikke hørt fra nogen, og det er jo heller ikke sikkert, at jeg gør. Der har været et par negative kommentarer, og det er nok ikke sådan at undgå - men jeg kan altså ikke se noget problem i det. Jeg kan ikke forestille mig, at det giver problemer hos den landmand, der skal have dem. Jeg synes stadig, det er en dejlig hilsen, der skaber stemning, og jeg håber da, at dem, der har gjort det, henvender sig, siger Ole Walther.

På fyens.dk gentager vi efterlysningen: kom frit frem, smiley-kunstner. Du spreder glæde, landmanden er ikke for to øre knotten, og du kan skrive eller ringe til journalist Charlotte Pedersen på chap@fyens.dk eller på 65 45 51 35.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce