Annonce
Faaborg-Midtfyn

Smile Race: Sejlads med smilet i højsædet

Sådan ser plakaten ud til Smile Race 2020.
Smile Race 2020 er en ny måde at tænke distancesejlads, hvor det er vigtigt, at smilet kommer frem. Man kan stadig melde sig til senest 1. august, fortæller Faaborg Sejlklub.

Faaborg: Så nærmer sig starten på Smile Race 2020. Der er nu 60 tilmeldte, men der er plads til endnu flere i farvandet rundt om Fyn. Sidste tilmeldingsfrist er 1. august, så man kan sagtens nå det endnu, lyder det i en pressemeddelelse fra Faaborg Sejlklub.

Smile Race er en ny måde at tænke kapsejlads og sejleroplevelser på. Her er plades til alle, både den trænede kapsejladsbesætning og dem, der sætter eventyret i højsædet.


Annonce

Det er distancesejlads på en helt ny måde. Vi kalder det Smile Race, fordi vi vil have smilet frem. Vi vil have den sejlglæde, man mødte op gennem 70’erne og 80’erne ved de store distancesejladser, hvor der var alle slags deltagere, både ambitiøse sejlere, klubsejlere og dem der nyder at komme ud at sejle.

Faaborg Sejlklub


- Der er blevet taget rigtig godt imod sejladsen, hvilket også kan ses på tilmeldingerne. Der er både fra alle startstæder og i alle klasser. Tur og DH-klasserne er dog klart de største, så vi vil opfordre til at endnu flere flerskrogs både og double-handed tilmelder sig, lyder det fra sejlklubben.

- Det er distancesejlads på en helt ny måde. Vi kalder det Smile Race, fordi vi vil have smilet frem. Vi vil have den sejlglæde, man mødte op gennem 70’erne og 80’erne ved de store distancesejladser, hvor der var alle slags deltagere, både ambitiøse sejlere, klubsejlere og dem der nyder at komme ud at sejle.

- Vi afskaffer transportsejladsen, så mange flere kan få tid til at deltage, og det hele kan klares på en weekend. Det vil nemlig være muligt at starte ud fra de større kystbyer på Fyn, hvilket vil sige Faaborg, Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense, Middelfart og Assens. Der vil blive startet samtidig fra alle de nævnte byer lørdag morgen 15. august, og alle sejler samme vej rundt om Fyn. Der vil være tracking på alle både, så vi kan følge hinanden.

- Vi har nytænkt, hvad der uddeles præmier til. Det skal sjovt og spændende, og der vil selvfølgelig være præmier for det rent sportslige, men der vil i lige så høj grad også være overraskende præmier, der har et mere socialtpræg.

Annonce
Assens For abonnenter

Mystikken breder sig, og ingen kan finde 'synderen': Ulovlig signalforstærker formentlig skyld i stort internet-svigt

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Markarbejde på en midsommernat: Stor lysende sprøjte i svampekrig i den stille fynske sommernat

Odense For abonnenter

Store lastbiler i små gader vækker oprør: Husene revner og hastigheden er for høj

Odense

Genbrugsbutik bøvler med tyveri og skrald: - Det er så godt som umuligt at dæmme op for

Faaborg-Midtfyn

Sensationelt fund: Ligsten over prominent Faaborg-købmand dukker op under kirkens gulv

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Danmark For abonnenter

Langtfra alle børn bliver hørt i egne sager

Kerteminde

Katrines hest blev ramt af en lastbil: Nu efterlyser hun en dame i en hvid Aygo

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Fyn

Læserne er optimistiske: Danmark kan nå langt i EM

Kerteminde For abonnenter

Så skru' dog ned! Soundbokse tager Karls nattesøvn - her er hans bud på en løsning

Kerteminde

Jutta udtræder af byrådet af helbredsmæssige årsager: - Jeg mister min bedre halvdel i politik

Annonce