Annonce
Middelfart

Smidt ud af værtshus: Uromager ville slås med alt og alle

Politiet anholdt mandag eftermiddag en 41-årig mand, som var vred over at være blevet smidt ud fra værtshuset Kupeen i Nr. Aaby. Arkivfoto: Michael Bager

41-årig mand fra Nr. Aaby var vred over at være blevet smidt ud af Kupeen, så pludselig ville han uddele tæv. Nu sover han rusen ud i detentionen.

En 41-årig mand fra Nr. Aaby ligger mandag sidst på eftermiddagen og sover rusen ud i detentionen i kælderen under politigården i Odense.

Manden var tidligere på eftermiddagen blevet smidt ud fra værtshuset Kupeen i Østergade i Nr. Aaby. Tilsyneladende havde han forinden lavet en masse ballade, så derfor var han bortvist.

Det passede dog ikke manden, som var meget beruset og vred, og uden for ville han dele tæv ud til højre og venstre, og lagde også op til slagsmål med flere på stedet.

Politiet blev tilkaldt og fik fat i den 41-årige mand. Han blev anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og taget med for at sove rusen ud under ordnede forhold.

Når han senere vågner skal han selv finde turen tilbage til Nr. Aaby, hvor han bor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce