Annoncørbetalt indhold

Smart i en fart

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den digitale tidsalder er i høj grad nutiden. Vi skal konstant være i kontakt med hinanden, hvilket slet ikke ville være muligt uden alle de højteknologiske genstande vi har på os hele tiden. Mobiltelefoner, laptops, ja selv det helt nye; nemlig smartwatch. Et smartwatch er essentielt en lille computer på ens håndled. Det er stadig et ur, men dette ur er udstyret med en masse ekstra funktioner, der gør din hverdag lidt nemmere. Du får altså muligheden for at have både en telefon og en computer på dit håndled. Dagene med en glemt pung og mobil er derfor ovre, hvis du har et smartwatch. Der er dog masser på markedet, men her kommer en guide til de bedste.


Annonce

Bedste smartwatch til prisen

Det smartwatch, der er bedst til prisen er Galaxy Active 2 fra Samsung. Der er rigtig mange funktioner til den træningsglade, der fryder sig over en sund livsstil. Med dette smartwatch får du både automatisk trænings tracking, en analyse af din søvn og et lækkert, tidløst design samt en holdbart batteri. Galaxy Active 2 er derfor i toppen af en rangering af smartwatches på markedet. Hvis du altså er glad for det sunde liv og ønsker dette i et IOS og Android kompatibelt smartwatch, kan du ikke gå galt i byen med denne vinder fra Samsung.


Bedste smartwatch i test

Smartwatchet, der er bedst i test må være Apple Watch serien. Helt specifikt series 6 serien. Dette ur er udstyret med mange af de funktioner, der gør denne type ure smarte. Det er både udstyret med GPS, pulsmåler, mobilbetaling og mange andre funktioner. Selvom Apple næsten aldrig har forladt toppen af dette marked, er det ikke uden grund; med dette mærke er du nemlig garanteret god kvalitet, plus lidt ekstra. Med deres ‘Always-on’ skærm kan man nu have skærmen tændt 24/7 og det fuldender uret i en uforventet grad. Fitness trackingen på dette ur er også vurderet som god og deres sundheds funktioner er også fortrinlige. Alt dette får du i et vandtæt design, så hvis du leder efter et alsidigt smartwatch er Apple noget for dig.


Bedste smartwatch til træningen

Til den meget sportsglade, er Vivoactive 4 uret for dig. Fra sportsmærket Garmin er det ikke overraskende, at deres smartwatch er dedikeret til sport og dermed også den sportsglade. Du får med dette ur sundhedsstatistikker og mulighed for at afspille musik direkte fra Spotify både online, men også offline. Det bliver næsten ikke mere indbydende at tage en tur i træningscenteret med dette smarte ur på håndleddet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.