Annonce
Odense

Smadrede ruder i biler, døre, stuer og badeværelser: Få overblikket over weekendens hærværk i Odense

Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

Odense: Søndag morgen blev flere steder i Odense udsat for hærværk i form af smadrede ruder.

Det fremgår af døgnrapporten.

Hærværkene har fundet sted på Njalsvej, Arevænget og Saxovej i Odense NV samt Ivarsvej og Skjoldsvej i Odense V. Alle i Højstrup.

På Ivarsvej modtog Fyns Politi søndag tre anmeldelser om hærværk. Klokken 07.36 var der blevet kastet en sten gennem et stuevindue, mens der klokken 07.36 og 08.10 det ene sted havde være kastet en sten gennem en rude i en entredør og en anden lige under døren. Det tredje sted var der i samme tidsrum kastet to flisesten mod en badeværelsesrude, hvor det yderste lag glas blev knust.

På Skjoldsvej havde en person fået kastet en sten gennem vedkommendes stuevindue klokken 07.36.

På Saxovej kom der to anmeldelser om, at der var blevet kastet en sten gennem et stuevindue to forskellige steder klokken 07.36.

På Arevænget kom der en anmeldelse klokken 07.36 om, at der var kastet en flaske gennem et badeværelsesvindue. Både flasken og ruden blev knust.

Klokken 07.39 blev der anmeldt hærværk på Njalsvej i form af en blomsterkrukke, der blev kastet gennem en glasrude i en hoveddør.

Herudover har der været en hel stribe af hærværk mod biler, hvoraf to havde været på Saxovej, og to på Rolf Krakes Vej.

Annonce

Tre anholdt for seriehærværk

Fyens Stiftstidende kunne søndag fortælle, at tre mænd i alderen 20, 21 og 27 år var blevet anholdt og efterfølgende løsladt for en række hærværk i Højstrup.

Da sagde vagtchefen til avisen, at arbejdet lå i at finde ud af, om der var begået hærværk flere steder end de, politiet allerede kendte til.

- Så indtil videre efterforskes der efter eventuelle flere gerningssteder. Så må det vise sig, hvor meget og hvordan og om der er flere tilfælde, sagde vagtchef Milan Holck Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce