Annonce
Kerteminde

Småbørnsmor: - God ide at lave hundeskov og legeplads i grønt åndehul

Anna Lund er mor til en pige på tre år og forekæmper for en ny legeplads i Andekæret. Hun vil gerne samarbejde med hundefolket om at udvikle området. Privatfoto
Anna Lund kæmper for en ny legeplads i sit barndomskvarter. Hun vil gerne samarbejde med hundefolket om at få etableret en hundeskov og en ny legeplads.
Annonce

Kerteminde: Da Anna Lund var barn, tilbragte hun adskillige timer på legepladsen i Andekærets grønne åndehul. Der blev spillet bold, kælket på bakken og leget lege i krattet. I dag er der ikke mange børn tilbage på området. Legepladsen er nedslidt, og det er mest hundeluftere eller de hundeejere, som lader hundene lege frit i den lille indhegning et stykke fra legepladsen, der bruger området.

Derfor er det en glad Anna Lund, der griber røret, da avisen ringer og fortæller, at foreningen 5300 Uden snor rækker hende hånden til et samarbejde om at udvikle området i fællesskab

- Ja. Helt sikkert. Vi synes jo, at den hundeindhegning er fantastisk. Det er rart at se,  når de kommer med deres hunde, og vi er på det grønne område med vores børn, at de går derind og lukker lågen. Så skal vi ikke være bange for, om der pludselig kommer en hund løbende. Det er også fedt for hundene. Ejerne skal ikke hele tiden skælde dem ud, og i det område kan de løbe og lege frit. Området er rigeligt stort til en større indhegning, siger hun.


Jeg synes, det er en rigtig god ide, at man går sammen med hundeejerne og også gerne de ældre i området og får lavet noget både for unge, ældre og hunde.

Anna Lund, Kerteminde


I foråret samlede Anna Lund 50 underskrifter i lokalområdet for en ny legeplads. Der er intet sket siden hun afleverede dem til kommunen.

- Men jeg kan forstå, at der er kommet en legepladspulje, man kan søge. Jeg synes, det er en rigtig god ide, at man går sammen med hundeejerne og også gerne de ældre i området og får lavet noget både for unge, ældre og hunde. Hvor man kan tage kaffen med, og ungerne kan lege, og måske en petanque-bane for de ældre. Der er plads til det hele, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce