Annonce
Faaborg-Midtfyn

Slutspurten er sat ind: Én måned til legendarisk festival genåbner

De glade tider i Ringe vender tilbage 24. og 25. maj. Arkivfoto.
Med flere end halvdelen af billetterne solgt er der ingen vej tilbage for den nye Midtfyns Festival. Og med mindre end en måned til showtime, bliver der nu arbejdet på fuldt drøn i arrangørgruppen.

Over halvdelen af gæsterne har sikret sig billet til genåbningen af Midtfyns Festival den 24. og 25. maj på Dyrskuepladsen i Ringe.

- Billetsalget er steget markant i de seneste uger og ligger over, hvad vi kunne håbe på, fortæller festivaldirektør Sune Vesterlund Larsen.

Der er sat cirka 2000 billetter til salg, og målsætningen lyder på 1600 solgte billetter. Det svarer nemlig til antallet af gæster til den allerførste Midtfyns Festival i 1976.

- Det bærende er ikke pengene eller kommercielle kræfter bag, men projektets dna er kærligheden til den oprindelige Midtfyns Festival. De gamle værdier og den oprindelige festivaltanke, som kan synes at have ændret sig markant siden 1976, siger Sune Vesterlund Larsen.

For nylig lykkedes arrangørerne at få fat i en af festivalens gamle legender. Forfatteren Bo Bomuld skal nemlig være konferencier i år, og netop Bo bomuld skabte i sin tid den berygtede natugle-scene.

Annonce

Festivalen bygges op

Inden der kan nydes, skal der dog lige ydes lidt mere, for slutspurten er sat ind for arrangørgruppen.

- Vi har mange ting at se til endnu. Vi taler med leverandører, vi skal have lavet armbånd, vi skal have sat madboder op. Ja, man kan sige, at hele den fysiske del af festivalen skal stables på benene, forklarer Sune Vesterlund Larsen.

Alt dette skal arrangørerne formå, samtidigt med de skal passe deres almindelige arbejde. Hele festivalen er nemlig båret af frivillige kræfter.

- Man kommer til at opleve, at vi er amatører, og vi er frivillige, og det skal man også kunne mærke. Der kommer til at være fejl, og det er helt okay, lyder det fra festivaldirektøren.

Man kan stadig købe billetter og finde det samlede program få festivalens side på Facebook.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce