Annonce
Nordfyn

Slut efter mere end 30 år: Forpagtere bag Morudgaard gået konkurs

Mette og Ole Andersen er ikke længere forpagtere af Morudgaard. En konkurs er årsag til, at forretningen ikke kan drives videre. Arkivfoto: Jens Wognsen
Mette og Ole Andersen, der har drevet Morudgaard siden 1989, er nu nødsaget til at lukke restauranten på grund af en konkurs.

Morud: "Kære dejlige kunder. Nu er der kommet en afgørelse. Vi er nu klar til at melde ud. Vi må desværre konstatere, at udfordringerne steg os over hovedet med vores dejlige sted. Vi har måtte modtage en konkursbegæring. Derfor er vi tvunget til at søge nye udfordringer."

Sådan skriver Mette og Ole Andersen på Facebook i en opdatering. Parret er dermed ikke længere forpagtere af Morudgaard.

Mette og Ole Andersen drev en italiensk inspireret restaurant i over 30 år, som blandt andet var kendt for sin italienske buffet og pizzabuffet. Mange gæster har også gennem tiden holdt fester i selskabslokalerne.

Ole Andersens, far, Leif er ejer af Morudgaard. Den hyggelige restaurant står komplet, så den ville kunne overtages med det samme af en ny forpagter.

Avisen har forsøgt at få en kommentar fra Ole og Mette Andersen, men parret er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce