Annonce
Assens

Familie var hjemme, da der opstod voldsom brand i villa: - Huset er fuldstændigt totalskadet

En voldsom brand ramte en villa i Tommerup Stationsby natten til torsdag.

Tommerup St.: Da torsdagen havde været i gang i 20 minutter, opstod der en voldsom brand i en gul murstensvilla på Tallerupvej i Tommerup Stationsby.

Redningsfolk fra Beredskab Fyn er torsdag morgen ved at være færdige med efterslukningen, fortæller indsatsleder Michael Kristiansen fra Beredskab Fyn i Odense.

En kranbil er torsdag morgen i gang med at fjerne resterne af huset, mens Beredskab Fyn stod for efterslukningen. Foto: Søren Plovgaard

- Huset er fuldstændigt totalskadet, og vi er nu i gang med at grave de sidste ting ud fra ejendommen, siger Michael Kristiansen.

Annonce


Huset er fuldstændigt totalskadet, og vi er nu i gang med at grave de sidste ting ud fra ejendommen

Michael Kristiansen, indsatsleder, Beredskab Fyn, Odense


Han fortæller, at det fortsat er uvist, hvordan branden er opstået.

- Det eneste vi kan sige er, at branden er opstået i huset sydlige ende, men det er op til politiets teknikere at vurdere, om der skal foretages en videre efterforskning, forklarer indsatslederen.

Indsatsleder Michael Kristiansen fra Beredskab Fyn, Odense stod torsdag morgen i spidsen for efterslukningen af villaen på Tallerupvej. Foto: Søren Plovgaard

Vagtchef Milan Holck Nielsen fra Fyns Politi oplyste tidligt torsdag morgen, at man havde en formodning om, at branden er opstået på husets terrasse.

Det er fast kutyme, at der bliver foretaget en brandundersøgelse, hvis der er den mindste tvivl om, hvordan en brand er opstået.

Politikommissær Jens Friis Christensen oplyser til Fyens Stiftstidende torsdag formiddag, at der var en familie i huset, da branden opstod. Han kan ikke sige noget om, hvor mange familiemedlemmer der var til stede, da familien opdagede branden og kom sikkert ud af huset.

Politikommissæren kan heller ikke oplyse, hvordan familien opdagede branden.


Huset er fuldstændigt totalskadet, og vi er nu i gang med at grave de sidste ting ud fra ejendommen.

Michael Kristiansen, indsatsleder


Efterslukningen stod på siden klokken 03.30 natten til torsdag, og Beredskab Fyn har fået hjælp til redningsarbejdet af Beredskabsstyrelsen.

Ingen kom heldigvis til skade under nattens voldsomme brand, men huset er stort set nedbrændt. Foto: Søren Plovgaard

Der var en del redningskøretøjer på Tallerupvej på strækningen mellem Fyrtårn Tommerup og Tallerupskolen, men vejen var fuld farbar i begge retninger.

Der er kun sørgelige rester tilbage af villaen på Tallerupvej i Tommerup Stationsby efter den voldsomme brand natten til torsdag. Foto: Søren Plovgaard
Undersøgelsen af brandårsagen er fortsat i gang, men vagtchefen ved Fyns Politi fortalte tidligt torsdag morgen, at branden formentlig er startet ved husets terrasse. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Kerteminde

Sejlerne er utilfredse med den nye plan for marinaen: Terje kalder det for noget skrammel - Klavs har en plan

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Annonce