Annonce
Sydfyn

Slog, sparkede og trampede: Offer fik indre blødninger og punkteret lunge

Politiet anholdt torsdag aften en 24-årig mand, der er sigtet for to tilfælde af grov vold, og fredag blev han fængslet ved et grundlovsforhør ved Retten i Svendborg. Arkivfoto
24-årig mand sigtet for to tilfælde af grov vold – blev ved grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger.

Svendborg: Politiet mener, at en 24-årig mand fra Svendborg står bag to tilfælde af grov vold i området omkring Marslevvej, og fredag eftermiddag blev manden varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Svendborg.

Den 24-årige er sigtet for den 5. august at have givet en mand et knytnæveslag i ansigtet i en lejlighed på Marslevvej og herefter have slået, sparket og trampet på det liggende offer, der fik skader på indre organer og punkteret sin venstre lunge.

Politiet mener, at den 24-årige og yderligere en mand stod bag det brutale overfald, og da den mulige medgerningsmand endnu er på fri fod, blev dørene lukket for pressen ved grundlovsforhøret fredag eftermiddag.

Annonce

Jeg slår dig ihjel

Inden dørene blev lukket fortalte senioranklager Klaus Holten Kristensen, at offeret til det grove overfald stort set ikke har ønsket at sige noget til politiet - angiveligt fordi, han er bange.

Anklageren oplyste også, at den sigtedes 16-årige kæreste og hendes mor har fortalt, at den 24-årige var hos dem, da overfaldet blev begået, og at de dermed har givet ham et alibi.

Den 24-årige mand er sigtet for yderligere et overfald i en anden lejlighed på Marslevvej i den østlige del af byen. Dette overfald blev begået den 25. juni, hvor et offer fik to knytnæveslag i ansigtet og herefter blev truet med en flaske med denne besked.

”Jeg smadrer den i hovedet på dig. Jeg slår dig ihjel”.

Den 24-årige mand erkendte, at han den 25. juni gav en mand et par lussinger, mens han nægter kendskab til overfaldet på den mand, der fik indre blødninger og en punkteret lunge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce