Annonce
Indland

Slog på snerydder: Mand gik til angreb med jernstang

Det uklart hvilken type fejemaskine, der var genstand for angrebet på Flakhaven tidligere mandag. Det er også noget uklart, hvad der fik den 30-årige mand til at svinge løs på maskinen med en jernstang. Arkivfoto

30-årig mand måtte ind og køle af på politigården, efter at han gik til angreb på en fejemaskine med en jernstang på Flakhaven mandag eftermiddag.

En 30-årig mand gik mandag eftermiddag til angreb på en fejemaskine midt i Odense, hvor dagens snefald var ved blive ryddet væk på Flakhaven.

Præcist hvad der fik manden, der er født i 1987, til at gå løs på fejemaskinen, er indtil videre uklart, lyder det fra vagtchefen ved Fyns Politi.

Ordensmagten fik anmeldelsen lidt over klokken 13.

- Han var lettere beruset, men det kan ikke være hele forklaringen, for så beruset var han ikke. Men lige nu sidder han og køler lidt af hos os, siger Anders Furbo Therkelsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Den 30-årige kan se frem til en sigtelse for overtrædelse af våbenloven og ordensbekendtgørelsen, lyder det fra vagtchefen.

Manden, der var ved at rydde sneen på Flakhaven kom ikke noget til, så den 30-årige bliver løsladt, så snart han har forklaret sit angreb på fejemaskinen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce