Annonce
Sport

Slap uskadt: Spillerbus med Næsby-dreng i ulykke med BMW i Tyskland

Jacob Rasmussen var med i Aues spillerbus. Han er lejet ud til den tyske klub i resten af sæson fra Fiorentina. Han ses han med U21-landsholdet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den tidligere OB'er og Næsby-dreng Jacob Rasmussen slap uskadt, da Aues spillerbus blev ramt af vragdele fra BMW på vej til udekamp mod Nürnberg.
Annonce

FODBOLD: 2. Bundesliga-klubben Erzgebirge Aue var op til weekenden på vej til udekamp mod Nürnberg, da holdet var involveret i et trafikuheld. Det skriver den tyske avis Bild.

Aue havde den tidligere OB'er og Næsby-dreng, Jacob Rasmussen, med i spillerbussen, som blev ramt af vragdele fra en BMW, der hvirvlede rundt i luften på motorvejen. Bilens fører, en 22-årig mand, og medpassageren, en 24-årig kvinde, måtte begge køres på sygehuset.

Bild skriver, at spillerbussens chauffør, Thomas Romeyke, reagerede meget hurtigt. Derfor viste Aues målscorer i kampen, Dimitrij Nazarov, også sin taknemmelighed ved at løbe ud og omfavne chaufføren, da han scorede i det 51. minut i Nürnberg.

Aues træner, Dirk Schuster udtaler til den tyske avis:

- Jeg kendte kun sådanne scener fra filmen Cobra 11. Jeg sad foran, da jeg så knust glas på mit sæde, og jeg indså, at vi var meget heldige. Erzgebirge Aues kamp mod Nürnberg endte 1-1. Jacob Rasmussen spillede hele kampen og fik et gult kort. SportFyn har forgæves forsøgt at få en kommentar fra ham om de dramatiske hændelser på Autobanen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce