Annonce
112

Slap med skrækken: Fartglade unge forulykkede i mose

Her endte den forulykkede bil. Privatfoto
Tre mænd på 18 år og en mand på 23 år mistede tidligt søndag morgen herredømmet over deres bil og endte i en mose.
Annonce

Det kunne være gået meget værre, da fire unge mænd søndag morgen drønede af sted i deres bil på Huggetvej ved Kræmmerkrog vest for Bogense.

En lokal borger ringede omkring klokken 5.30 til politiet og fortalte, at han kort forinden havde set en bil komme kørende i høj fart.

- Han siger, at han er sikker på, at de kommer til at køre galt og han hører så også lyden af en bil, der forulykker, siger vagtchef Thomas Bentsen.

Fyns Politi kørte efterfølgende til stedet, hvor de kunne konstatere, at de unge mænd var kørt galt og at bilen var væltet ind over en mark og endt i en mose.

De unge mænd var dog alle lykkedes med at komme ud af bilen.

Politiet havde mistanke om, at føreren af bilen havde drukket for meget, men da ingen af mændene ville vedkende sig at have kørt bilen, blev ingen af mændene sigtet i forbindelse med uheldet.

Præcisering: I den pågældende artikel om de fire unge, der forulykkede med en bil i en mose ved Kræmmerkrog vest for Bogense, fremgår det, at politiet havde mistanke om, at føreren havde drukket for meget. Avisen skal præcisere, at den person, som over for politiet angav sig som fører af køretøjet, blev alkoholtestet og prøven blev fundet negativ. Betjentene kunne på uheldsstedet dog ikke fastslå, om den pågældende reelt havde ført køretøjet, eller om det var en af de øvrige tre personer, som blev fundet berusede. /Redaktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce